sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEDana Budeanu: În octombrie ne vor da valul patru. Problema e că...

Dana Budeanu: În octombrie ne vor da valul patru. Problema e că aia care s-au vaccinat în ianuarie, le va expira vaccinul în octombrie şi o luăm de la capăt

Creatoarea de modă Dana Budeanu, una dintre cele mai urmărite personalități media din România, spune că din octombrie se va anunța apariția „valului patru” al pandemiei.

Ea a spus că n-o să fie nicio problemă cu infectările pe durata verii, pentru că este și perioada congreselor partidelor.

„Plecați în vacanțe, până la sfârșitul lui septembrie, până se termină congresele – PNL, USR PLUS – nu e problemă cu cazurile de COVID-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din octombrie, în funcție de cine câştigă, e groasă! Încep cazurile, problemele, ştiţi cum e când vii din străinătate cu tulpini. Şi o să înceapă un pic valul. Dacă îl haliți şi sunteți atât de prosti îmi pare rău, vorbesc degeaba.

Dacă sunteți un pic mai deștepți, nu-i nimic”, a spus ea la emisiunea Subiectiv, cu Răzvan Dumitrescu.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ea a mai declarat că din păcate, în octombrie ies de sub perioada de imunitate a vaccinului cei care s-au vaccinat la începutul anului.

Dana Budeanu crede că, totuși, în 2022 pandemia va fi declarată încheiată.

O să fie totuşi mai mic valul că ne-am mai vaccinat, dar poate atunci ne dăm seama că trebuie să ne vaccinăm mai mulţi, adică în octombrie. În octombrie, ăia care s-au vaccinat în ianuarie, le expiră vaccinul. O să mai fie ceva mic în primăvară, dar în 2022 se încheie”, a spus Dana Budeanu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

  • Derian :

   mă sperie că oamenii care in loc să se uite la libertățile lor, ei sunt prinși in politică și la ei e tot meciul psd versus usr…..

   personal dacă era PSD la putere eram la fel de opus psihozei vacciniste și modului cum se profită de epidemia care a cam trecut ca să caștige incă un an de stare de alertă in care pot fura inzecit fără scrupule

   nu ti-a fost deajuns că te-au tinut cu carpa la gură in aer liber deși Fauci a recunoscut că nu ajută?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE