marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEPutin susține că SUA „sacrifică” toate statele: Aplică o sancțiune mai dură...

Putin susține că SUA „sacrifică” toate statele: Aplică o sancțiune mai dură propriilor cetățeni

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis o nouă avertizare, în contextul în care Statele Unite ale Americii(SUA) anunță susținerea Ucrainei cu echipament militar și încurajează alte state să se alăture NATO, relatează AFP, citată de TVR.

Liderul de la Kremlin a avertizat că „Occidentul conduce la o criză globală prin măsurile ecomomice, sacrificându-i, de fapt, pe cetățen”. În opinia lui Putin, sprijinul militar pe care vor să-l dea SUA este dorința de a „domina” lumea.

Recent, oficialii Rusiei au reafirmat că va reacționa, inclusiv tehnico-militar, dacă Finlanda va fi „cooptată” în NATO, deoarece consideră că este o amenințare directă  din partea Occidentului. Cu toate acestea, Putin susține că statul pe care îl reprezintă va reuși să facă față tuturor provocărilor economice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Rusia reuşeşte să facă faţă cu încredere provocărilor externe prin politica sa macroeconomică responsabilă din ultimii ani, precum şi prin deciziile sistemice menite să consolideze suveranitatea sa economică şi securitatea sa tehnologică şi alimentară”, a declarat Putin, citat de sursa menționată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Rusia este al doilea producător de cereale după Ucraina, ţară care are importurile „blocate”, iar anul acesta Kremlinul estimează o recoltă record de 130 de milioane de tone de cereale, din care 87 de milioane de tone de grâu.

Oficialii Comisiei Europene spun că Ucraina are nevoie de cinci miliarde de euro pe lună, pentru a se „reface” după războiul declarat de Rusia.

 

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE