luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEPutin susține că SUA „sacrifică” toate statele: Aplică o sancțiune mai dură...

Putin susține că SUA „sacrifică” toate statele: Aplică o sancțiune mai dură propriilor cetățeni

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis o nouă avertizare, în contextul în care Statele Unite ale Americii(SUA) anunță susținerea Ucrainei cu echipament militar și încurajează alte state să se alăture NATO, relatează AFP, citată de TVR.

Liderul de la Kremlin a avertizat că „Occidentul conduce la o criză globală prin măsurile ecomomice, sacrificându-i, de fapt, pe cetățen”. În opinia lui Putin, sprijinul militar pe care vor să-l dea SUA este dorința de a „domina” lumea.

Recent, oficialii Rusiei au reafirmat că va reacționa, inclusiv tehnico-militar, dacă Finlanda va fi „cooptată” în NATO, deoarece consideră că este o amenințare directă  din partea Occidentului. Cu toate acestea, Putin susține că statul pe care îl reprezintă va reuși să facă față tuturor provocărilor economice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Rusia reuşeşte să facă faţă cu încredere provocărilor externe prin politica sa macroeconomică responsabilă din ultimii ani, precum şi prin deciziile sistemice menite să consolideze suveranitatea sa economică şi securitatea sa tehnologică şi alimentară”, a declarat Putin, citat de sursa menționată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Rusia este al doilea producător de cereale după Ucraina, ţară care are importurile „blocate”, iar anul acesta Kremlinul estimează o recoltă record de 130 de milioane de tone de cereale, din care 87 de milioane de tone de grâu.

Oficialii Comisiei Europene spun că Ucraina are nevoie de cinci miliarde de euro pe lună, pentru a se „reface” după războiul declarat de Rusia.

 

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate