luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATESolistul formației Zdob & Zdub și Frații Advahov au primit titlul de...

Solistul formației Zdob & Zdub și Frații Advahov au primit titlul de „cetățean de onoare” ai județului Iași pentru piesa unionistă „Trenulețul”

Consiliul Județean Iași a conferit titlul de „cetățean de onoare” solistului trupei Zdob & Zdub, Roman Iagupov, și fraților Advahov, care au reprezentat Republica Moldova la ediția de anul acesta a concursului Eurovision, cu piesa „Trenulețul”.

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe (PNL), a făcut o postare pe Facebook în care a anunțat decizia CJ.

„Proiectul de hotărâre pentru acordarea titlului de cetățean de onoare pentru Roman Iagupov, solistul formației Zdob și Zdub, și Frații Vitalie Advahov și Vasile Advahov, care au reprezentat Republica Moldova la Eurovision, cu melodia «Trenulețul», a fost aprobat astăzi în ședința ordinară a Consiliului Județean Iași.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prin piesa «Trenulețul», artiștii au promovat legătura puternică între România și Republica Moldova și, în același timp, au devenit ambasadori pentru legătura feroviară Iași-Chișinău-Odesa pe care ne-o dorim cu toții, un proiect pe care l-am susținut încă de la începutul său, la Consiliul Județean Iași”, a scris Costel Alexe, pe facebook.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate