ACTUALITATEȘobolanii din București au început să atace oameni: un tânăr a fost...

Șobolanii din București au început să atace oameni: un tânăr a fost mușcat în Piața Romană

Un tânăr de 26 de ani a fost mușcat de un șobolan în zona Piața Romană din Capitală. Incidentul a avut loc marți în jurul orei 19, lângă parcul Grădina Icoanei, potrivit Antena 3.

Bărbatul a ieșit din casa să își ia comanda de mâncare și în fața porții un șobolan a sărit pe el. Tânărul de 26 de ani a ajuns la spitalul Matei Balș din București la o oră distanță și a primit pe loc antitetanos și antirabic.

Reamintim că șobolanii au invadat inclusiv un magazin alimentar al Mega Image din Sectorul 1. Un alt cetățean a acuzat că șobolanii i-au distrus mașina.

Numărul rozătoarelor s-a înmulțit pe fondul scandalului pe gunoi dintre Primăria Sectorului 1 condusă de Clotilde Armand și firma Romprest.

Recent, s-a instituit starea de alertă în Sectorul 1.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Trebuia să cheme Poliția să tragă un foc de avertisment, ca să nu atenteze la viața animăluțului. Sau să urle el la șobolan MUIE PESEDE! și așa știa rozătoarea că-i băiat bun, îl lăsa în pace și se repezea la vreun pensionar. Sau pur și simplu să nu se mai plângă și să se consoleze cu victoria epică a Clotildei în fața mafiei pesediste.
    Îmi pare rău de ce-a pățit, e groaznic, și mă simt cam prost că fac mișto, dar în același timp ceva îmi spune că tot tinerii au votat USR și probabil nici când o pățesc pe propria piele nu înțeleg prea multe. Oricum, e bine că suntem civilizați și răbdători, altfel cine știe ce mică revoluție ar fi ieșit până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...