joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATESlovacia | Proteste în fața Parlamentului față de o lege care prevede...

Slovacia | Proteste în fața Parlamentului față de o lege care prevede măsuri diferențiate pentru vaccinați și nevaccinați: Opriţi coronafascismul

Sute de persoane au protestat în fața Parlamentului Slovaciei, vineri 23 iulie, în timpul dezbaterii unui proiect de lege care prevede noi măsuri pentru persoanele vaccinate și pentru combaterea pandemiei de covid, scrie Slovak Spectator.

Protestatarii, care au scandat „Gestapo” „Cedați Parlamentul” sau „Opriți coronafascismul”, obiectează la unul dintre amendamentele care permit Guvernului să diferențieze între vaccinați și nevaccinați.

De asemenea, Ministrul Sănătății a propus folosirea Certificatului Verde al UE ca alternativă la sistemul național de alertă Covid. Practic, asta ar însemna folosirea Certificatului Verde în loc de test negativ la intrarea în anumite locații, cum ar fi restaurantele.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Vineri, protestatarii au blocat intrarea în clădirea Parlamentului și au încercat să intre. Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene, un ofițer fiind rănit.

Reamintim că un politician influent din Slovacia, fostul premier Robert Fico, s-a exprimat public împotriva vaccinării. De-asemenea, președintele Parlamentului, Boris Kollar, se opune măsurilor care discriminează între vaccinați și nevaccinați.

Proteste similare au avut loc și-n Franța și Grecia. În Italia s-a protestat împotriva obligativității Certificatului Verde.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Așteptăm intervenția patrioților din toate statele europene in lupta contra noi dictaturi de la UE.deja au murit din cauza vaccinului prea mulți oameni,asta nu este holocaust?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE