miercuri, iulie 17, 2024
OPINIISimt doar frustrare

Simt doar frustrare

Lupta pentru primăria capitalei și de la majoritatea sectoarelor este una dintre diverse facțiuni securiste.

Față de Nicușor Dan, care este un instrument al serviciilor penibil și ipocrit (el luptă contra construcțiilor ilegale din spațiile verzi, dar intervine interesat ca să susțină construcția ilegală dintr-un parc a unui cvasi-interlop), Firea are un ușor avantaj, dar tot o păpușată de servicii este.

Nu am uitat modul infam în care l-a atacat din interior, într-un moment sensibil, pe Liviu Dragnea. Cât privește activitatea ei ca primar, las bucureștenii să-și dea cu părerea. Nicușor Dan în schimb a fost folosit de globaliștii generalului trădător Coldea (vector Deep State) ca să construiască un pol ultra-progresist în politică (USR), apoi l-au rejectat deoarece nu era suficient de revoluționar, ca să-l recupereze acum ca unic candidat al viitorului pol de putere din România, de “dreapta” (când aud de “dreapta” în cazul PNL- USR+, mă apucă un râs sardonic).

De la 1 la 10, eu i-aș da nota 6 lui Firea, sunt mai degrabă dezamăgit, este lipsită de viziune. Dar nu poți să ceri viziune unui tăntălau ca Nicușor, nici unei ariviste provinciale ca Firea.

Dacă nu ar fi avut prestația lamentabilă din Parlament, unde a pus la butoane o guvernare de inepți periculoși (tocmai datorită prostiei colosale și a slugărnicie față de corporatocrația globalistă), într-un moment de răscruce, opțiunea mea ar fi fost Tăriceanu, un citadin 100% care putea să mai dea o direcție acestei administrații. Dar, pas.

Nici un candidat nu denunță tirania politico-medicală, tocmai pentru că au lesă.

În fapt, lupta facțiunilor din servicii este doar pentru bani, miliardele de euro alocate capitalei.

La această luptă noroioasă nu sunt interesat să mă implic.

În sectorul 2 unde locuiesc am însă o opțiune, pe care o voi face publică, probabil, în curând.

Cei care mă cunosc de mai mult timp știu că am o opinie în ceea ce privește modul în care Bucureștiul este împărțit, cu totul artificial, pe sectoare. Aici sunt de acord cu Nicușor Dan; am spus-o de cel puțin 20 de ani, deci cu mult înaintea lui, că transformarea Bucureștiului într-o pizza este ABERANTĂ, ca și modul în care este îngrădit (tot artificial) de o centură (metalică), fapt care l-a transformat într-unul dintre cele mai sufocante orașe din Europa, cu o densitate de aproape 10.000 de locuitori/km.pătrat. Motivul este că deținătorii de terenuri vor să mențină prețurile ridicate, nimic mai mult.

Bucureștiul are nevoie de un singur Primar General care să dea unitate de stil orașului – aici intră tot, de la economie la design urban- și de lideri de cartiere (unele mai mari decât orașele importante din țară), care să fie aleși în funcție strictă de program și care să se bată să le pună în practică în Consiliul General. Cartierele trebuie să aibă viața lor social-culturală și economică proprie, să iasă din ceaușismul cartierului-dormitor.

E nevoie de surse de apă și micro-centrale de termoficare, care să nu depindă de un sistem care va intra în colaps și care are pierderi gigantice. În perspectiva sumbră în care va intra umanitatea, a unei crize economice atroce, vă puteți imagina ce înseamnă lipsa de căldură, electricitate, apă etc. la cetățenii care locuiesc în apartamentele de bloc.

Bucureștiul trebuie urgent descentralizat, lăsat să se dezvolte pe orizontală și depolitizat. Însă atâta vreme cât acolo unde sunt surse financiare se cramponează interesele securiste, acest lucru nu se va întâmpla vreodată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Cred ca o optiune pentru cei care sunt nationalisti si crestini poate sa fie Catalin Ioan Berenghi! A dovedit in mod practic ca stie sa se sacrifice pentru Bucuresti, la nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE