marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESilviu Mănăstire, cel care susținea interzicerea nevaccinaților în spațiul public, a fost...

Silviu Mănăstire, cel care susținea interzicerea nevaccinaților în spațiul public, a fost numit secretar adjunct al PNL

Fostul jurnalist, Silviu Mănăstire, a ajuns în funcția de secretar general adjunct al Partidului Național Liberal (PNL), a anunțat Secretarul General, Lucian Bode.

Alături de Mănăstire, au mai fost numiți alți cinci secretari generali adjuncți. Mănăstire a plecat de la B1 TV în luna mai 2022. El realizase în ultimii șapte ani emisiunea ”Dosar de politician”. Mănăstire a fost consilierul lui Bode în 2012, când acesta a ocupat funcția de ministru al Economiei în guvernul Mihai Răzvan Ungureanu.

În timpul pandemiei, Mănăstire a susținut măsurile Guvernului, uneori chiar cu fanatism. În timpul discuțiilor despre impunerea certificatului verde la locul de muncă, Mănăstire a fost și mai radical, afirmând că persoanele care nu doresc să se vaccineze nu ar trebui lăsate în public.

„Cred că ar trebui, în societate, să se facă o discuție, după aceea o decizie rapidă, în sensul, în care, toți cei vă mai doriți viață socială, cei care doresc să meargă în locuri publice, trebuie vaccinați obligatoriu. Nimeni nu te obligă să te vaccinezi, dar dacă vrei să participi la viața socială, trebuie să înțelegi că, în momentul ăsta, doar vaccinarea poate să ofere cât de cât, în proporție mare, siguranță și protecție pentru a nu ajunge la cazuri grave și decese. Nu este altă variantă”, spunea el într-o emisiune din 14 septembrie 2021.

Emisiunea poate fi urmărită aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. sa li se tatueze zvastica pe frunte tuturor astora care au sustinut sau implementat masurile naziste, altfel intervine uitarea si riscam ca peste 1-2 ani sa ii luam de buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE