duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric: Guvernul Ciolacu joacă alba-neagra cu pensiile românilor

Senatorul Sorin Lavric: Guvernul Ciolacu joacă alba-neagra cu pensiile românilor

Senatorul Sorin Lavric acuză Guvernul Marcel Ciolacu de faptul că „se joacă alba-neagra cu pensiile românilor”, informează un comunicat trimis pe adresa redacției.

De asemenea, senatorul AUR acuză liderii coaliției PSD-PNL că încearcă să cumpere voturile pensionarilor, dar niciun gând să elimine pensiile speciale.

„Cu deficitul bugetar ajuns la 3,2% din PIB, aproape dublu față de anul trecut, cu inflația care a crescut în ritm galopant prețurile la toate produsele de bază, cu recesiunea economică care bate tot mai intens la porțile României, guvernul covrigarului Ciolacu se gândește să arunce către pensionari câte o ciozvârtă în prag de alegeri, scopul evident fiind acela de a le cumpăra voturile, nu grija și responsabilitatea față de cei care au ieșit deja din câmpul muncii.

Deși, cu ajutorul televiziunilor cumpărate cu bani grei de la bugetul de stat, covrigarul Ciolacu anunță zilnic că a găsit tot felul de soluții fanteziste, de la deduceri fiscale imposibil de aplicat, până la acordarea unor bonificații sub forma unor carduri pentru cei 2,4 milioane de pensionari cu pensii sub 2000 de lei, în realitate acest guvern de habarniști nu au nici cea mai vagă idee cum să dreagă situația economică din ce în ce mai dificilă în care se găsește țara și care se răsfrânge asupra vieții tuturor, mai ales, asupra pensionarilor cu venituri scăzute care abia își mai duc traiul de pe o zi pe alta.

Însă, în ciuda tuturor acestor dificultăți economice care apasă foarte greu pe umerii pensionarilor, guvernul Ciolacu nu se gândește nici măcar o secundă să elimine celebrele pensii speciale care secătuiesc lună de lună bugetul țării, acestea fiind virate exclusiv în conturile securiștilor, turnătorilor și șmecherilor care au ocupat funcții grele, de unde au distrus multe destine prin deciziile toxice pe care le-au luat de-a lungul timpului. Astfel, în timp ce pensionarii de rând trebuie să aștepte mila guvernului, deținătorii de pensii speciale, de 4500 de euro pe lună, se lăfăie în lux și opulență.

Toate aceste inechități sociale, pe care guvernele trădătorilor care au condus țara în ultimii 34 de ani le-au indus în societatea românească, trebuie să dispară de urgență. De aceea, în acest an, toți românii, indiferent că sunt pensionari, studenți sau oameni activi, trebuie să iasă în număr cât mai mare la vot și să-i pedepsească pe cei care le-au furat speranțele într-un viitor mai bun. Doar Partidul Alianța pentru Unirea Românilor este alături de poporul român în această luptă”, sună comunicatul candidatului AUR la președinția Consiliului Județean Neamț.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Daca ati da si cifre cu ponderea pensilor speciale in numarul total de pensii si comparatie financiara as sta sa va ascult. Altfel nu e nici o diferenra intre voi si “digi”, “antena”….etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE