ACTUALITATEGeorge Simion, REACȚIE dură după gestul ambasadorului Parlamentului European pentru LGBT: E...

George Simion, REACȚIE dură după gestul ambasadorului Parlamentului European pentru LGBT: E clar că unele minți bolnave încearcă să schimbe valorile care au stat la baza Europei și a României. Asta nu se poate tolera!

Deputatul George Simion, co-președinte AUR, a reacționat dur după gestul ambasadorului numit de Parlamentul European pentru drepturile LGBT de a se fotografia în ipostaza Maicii Domnului (foto).

Simion s-a declarat stupefiat de gestul germanului Riccardo Simonetti și i-a cerut demisia din funcția pe care o deține pe lângă Parlamentul European.

El spune că acest gest vine în completarea apariției ghidului Comisiei Europene privind limbajul și a adoptării radicalului raport Matici, de către același Parlament European.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Am aflat, cu consternare, că domnul cu barbă din imagine, este ambasador al Parlamentului European pentru drepturile LGBT.

În această calitate, domnia sa a găsit de cuviință să realizeze o ședință foto în care a pozat ca Fecioara Maria, ținându-l în brațe pe pruncul Iisus. Evident, aluzia la marea sărbătoare a Nașterii Domnului este evidentă.
„Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb, putem crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?”, a spus Riccardo Simonetti.
Este evident pentru toată lumea că acest om este un provocator. În numele toleranței pe care o propovăduiește jignește sentimentele a milioane de creștini din întreagă Europă, al cărei reprezentant ar trebui să fie.

Nu poate fi o coincindență apariția acestei provocări, acum. Așa cum nu a fost o întâmplare nici adoptarea raportului Matici sau infamul „ghid” al Comisiei Europene”, a scris deputatul.

George Simion afirmă că niște „minți bolnave” încearcă să schimbe valorile europene și se întreabă de ce nu se fac astfel de ședințe foto și cu simboluri islamice.

„Este clar că unele minți bolnave încearcă să schimbe fondul și valorile care au stat la baza Europei și a României. Așa ceva nu se poate tolera. Cer demisia imediată a lui Riccardo Simonetti din funcția de ambasador al Parlamentului European, precum și scuze publice față de zecile de milioane de creștini din Europa.

Și totuși, nu pot să nu mă întreb: de ce n-a făcut o astfel de ședință foto și cu un simbol islamic?”, s-a întrebat liderul AUR.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate