joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEŞeful Grupului de Comunicare Strategică a demisionat: cu cine va fi înlocuit...

Şeful Grupului de Comunicare Strategică a demisionat: cu cine va fi înlocuit Andi Manciu

Şeful Grupului de Comunicare Strategică, consilierul de stat Andi Manciu, anunţă că părăseşte funcţia începând cu data de 1 Mai. Acesta fusese instalat în funcţie de fostul premier Ludovic Orban. Demisia fostului jurnalist vine la scurt timp după ce în fruntea comunicării premierului a fost instalată Mioara Costin, fost reporter la Realitatea TV.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate.

Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe.

Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a scris Manciu pe Facebook.

Reamintim că numele membrilor Grupului de Comunicare Strategică nu a fost făcut public, ci abia recent mass-media a descoperit cine sunt aceștia.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Ce pretentii putem avea de la indivizi promaovati de pnl si usrplus. Dar asta nu-i nimic. Sa o vedem pe Mioara Costin. Ea fost reporter la Realitatea TV, care avea datorii la stat vehiculate in presa,de zeci de milioane de euro Asa numita realitatea tv are jurnalisti? O sa-l regretam pe acest Manciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE