ACTUALITATEFOTO Grecia | Raritate: A nins pe Acropole!

FOTO Grecia | Raritate: A nins pe Acropole!

Sâmbătă, Grecia a înregistrat cele mai grele căderi de zăpadă de peste un deceni, cu temperaturi scăzând până la -20 grade Celsius (-4 grade Fahrenheit) în nord și zăpadă rară căzând peste Atena, chiar și pe plajele sale.

De-a lungul capitalei, străzile îngropate în zăpadă au fost închise circulației. Ambasadorul Norvegiei, Frode Overland Andersen, a postat o fotografie a unui coleg care a ajuns să lucreze cu schiurile.

Pe coasta de sud, palmieri înalți și șezlonguri erau înveliți în alb.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT