ACTUALITATEFOTO Grecia | Raritate: A nins pe Acropole!

FOTO Grecia | Raritate: A nins pe Acropole!

Sâmbătă, Grecia a înregistrat cele mai grele căderi de zăpadă de peste un deceni, cu temperaturi scăzând până la -20 grade Celsius (-4 grade Fahrenheit) în nord și zăpadă rară căzând peste Atena, chiar și pe plajele sale.

De-a lungul capitalei, străzile îngropate în zăpadă au fost închise circulației. Ambasadorul Norvegiei, Frode Overland Andersen, a postat o fotografie a unui coleg care a ajuns să lucreze cu schiurile.

Pe coasta de sud, palmieri înalți și șezlonguri erau înveliți în alb.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...