ACTUALITATECine sunt membrii Grupului de Comunicare Strategică: 12 din cele 19 persoane...

Cine sunt membrii Grupului de Comunicare Strategică: 12 din cele 19 persoane de sub comanda lui Andi Manciu au grade

12 dintre cei 19 membri ai Grupului de Comunicare Strategică, entitatea care controlează comunicarea despre evoluția pandemiei în România, sunt gradați, relevă o informație obținută de Pressone.

Conform sursei citate, informațiile pe care le primim despre pandemie sunt comunicate de oameni ce aparțin structurilor militarizate, cele mai multe aparținând Ministerului de Interne. „Singurul reprezentant al unei structuri medicale în Grup este directoarea Direcției Relații cu Presa, Afaceri Europene și Relații Internaționale din Ministerul Sănătății”, scrie Pressone.

Aceeași sursă precizează că GCS este format dintr-o parte activă, care reunește nouă membri din Guvern, Ministerul de Interne, Ministerul Sănătății, Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru Situații de Urgență (din subordinea MAI) și Serviciul de Telecomunicații Speciale și una care asigură suport pentru comunicarea evenimentelor care implică instituțiile pe care le reprezintă. Aceste șase instituții sunt: Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Transporturilor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Andi Manciu, singura persoană despre a cărei identitate a fost cunoscută până acum, a explicat că ceilalți membri nu au dorit ca numele să le fie făcute public din rațiuni personale.

Componența integrală a Grupului de Comunicare Strategică este aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Pt că ne fac din vorbe, nu e nici o boală nouă, au nevoie de mincinoși buni la îmbrobodit.
    Dintre aceștia, care nu-s dobitoci, cum se uită în ochii copiilor sau a celor din familie după încă o zi de minciuni, minciuni ce-au nenorocit nenumărați oameni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...