ACTUALITATESe reduc restricțiile în București înainte de Paști

Se reduc restricțiile în București înainte de Paști

Luni, rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a ajuns în București la 3,46 la mie. Prefectul Alin Stoica a declarat că a convocat deja Comitetul pentru Situații de Urgență, iar dacă și autoritățile sanitare sunt de acord, de la miezul nopții nu se mai aplică
restricțiile de weekend, informează Mediafax.

Bucureștenii vor putea circula până la ora 22:00 în loc de ora 20:00 și la sfârșit de săptămână, iar magazinele vor avea în weekend același program pe care îl au în timpul săptămânii. Cinematografele și restaurantele rămân închise, întrucât acestea pot fi deschise doar când rata de infectare coboară sub 3 la mie. În schimb, se vor putea redeschide sălile de sport.

Aceste noi prevederi ar urma să fie implementate tocmai în Săptămâna Mare a Postului Paștelui.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT