ACTUALITATEPrognoză meteo 08 octombrie 2020 - Ploi multe, temperaturi în scădere!

Prognoză meteo 08 octombrie 2020 – Ploi multe, temperaturi în scădere!

Ne așteaptă o zi mohorâtă, cu multe ploi, dar cu temperaturi încă plăcute prin multe zone din țară. Nu vor lipsi din peisaj nici fenomenele convective.

Începem noaptea cu ploi în Banat, Crișana, prin Muntenia, nordul Dobrogei, pentru ca până la orele dimineții ploile să se extindă și prin Moldova, Oltenia, Muntenia, zonele montane. Vorbim de ploi care prin unele zone vor fi însoțite și de descărcări electrice și de intensificări ale vântului.  Ploile continuă, până la prânz, prin Oltenia, Transilvania, zonele montane, prin sudul Dobrogei, prin Maramureș și prin nordul Moldovei. Odată cu orele serii ploile reapar și prin Muntenia, sudul Olteniei.

Vorbim de cantități de precipitații importante, care vor ajunge, prin Oltenia, vestul Munteniei, nordul și centrul Moldovei, zonele montane și prin centrul Transilvaniei, chiar la 50 – 60 de l/mp. În restul zonelor se vor strânge 10 – 20 de l/mp.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo

Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...