ACTUALITATEPrognoză meteo 08 octombrie 2020 - Ploi multe, temperaturi în scădere!

Prognoză meteo 08 octombrie 2020 – Ploi multe, temperaturi în scădere!

Ne așteaptă o zi mohorâtă, cu multe ploi, dar cu temperaturi încă plăcute prin multe zone din țară. Nu vor lipsi din peisaj nici fenomenele convective.

Începem noaptea cu ploi în Banat, Crișana, prin Muntenia, nordul Dobrogei, pentru ca până la orele dimineții ploile să se extindă și prin Moldova, Oltenia, Muntenia, zonele montane. Vorbim de ploi care prin unele zone vor fi însoțite și de descărcări electrice și de intensificări ale vântului.  Ploile continuă, până la prânz, prin Oltenia, Transilvania, zonele montane, prin sudul Dobrogei, prin Maramureș și prin nordul Moldovei. Odată cu orele serii ploile reapar și prin Muntenia, sudul Olteniei.

Vorbim de cantități de precipitații importante, care vor ajunge, prin Oltenia, vestul Munteniei, nordul și centrul Moldovei, zonele montane și prin centrul Transilvaniei, chiar la 50 – 60 de l/mp. În restul zonelor se vor strânge 10 – 20 de l/mp.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo

Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate