miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATESchema de tratament a Dr. Flavia Groșan a trecut Oceanul: un cunoscut...

Schema de tratament a Dr. Flavia Groșan a trecut Oceanul: un cunoscut site AMERICAN îi dedică un amplu material medicului român

Faima dr. Flavia Groșan a ajuns nu doar peste hotare, dar chiar în Statele Unite ale Americii. Cazul medicului din Oradea este tratat de către cunoscuta publicație conservatoare Life Site News.

Siteul, prin intermediul corespondentului de la Paris, Jeanne Smits, relatează faptul că dr. Flavia Groșan „a ales să nu aplice protocoalele oficiale în ceea ce privește tratamentul de Covid-19 în toate etapele bolii, abordând, în schimb, boala ca o „pneumonie atipică” ”.

Autoarea americană trece în revistă istoricul cazului: cum a devenit cunoscută prin intermediul unui articol din ziarul Național, cum a ajuns în atenția Colegiului Medicilor Bihor și cum a fost declarată nevinovată de orice acuzații.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, cei de la Life Site News remarcă faptul că „Flavia Groșan a devenit o figură foarte populară în România și deși jurnaliștii tind să folosească un ton ostil față de ea, mesajul său este auzit”.

Articolul integral poate fi citit aici.

Life Site News este un site american conservator, cu peste 200.000 de urmăritori pe facebook și peste 55.000 de followers pe Twitter. Publicația a realizat numeroase interviuri în exclusivitate cu numeroși Cardinali de top din Biserica Romano-Catolică, dar și cu lideri ai Partidului Republican precum fostul Secretar al Dezvoltării Urbane din Guvernul Trump, dr.Ben Carson, fostul consilier al președintelui Trump, Steve Bannon sau Senatorul Rick Santorum.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE