ACTUALITATEASCOR București și Asociația Sf. Hristofor pentru copii și bătrâni organizează o...

ASCOR București și Asociația Sf. Hristofor pentru copii și bătrâni organizează o colectă de Paști pentru oamenii nevoiași din București și llfov

În perioada 12-25 aprilie 2021, ASCOR București împreună cu Asociatia pentru copii si bătrâni „Sfântul Hristofor” organizează colecta tradițională de Paști, dedicată oamenilor nevoiași din București și din județul Ilfov, informează un comunicat de presă.

„În această perioadă de criză, ne-am îndreptat cu toții atenția asupra pandemiei declanșate de virusul Covid-19, care reprezintă o provocare și generează o suferință mondială. Chiar dacă suntem, poate, sătui de pandemie și de măsurile restrictive, în acest context de criză socială, economică și sanitară, trebuie să colaborăm nu doar pentru încetinirea propagării acestui virus, ci și pentru răspândirea faptelor bune, realizate în sprijinul nevoiașilor cuprinși de suferință, nesiguranță și neîncredere, din cauza lipsurilor materiale. Așadar, nevoiașii ne așteaptă să le oferim porția de fapte bune, acum, în prag de sărbători!

Vom pregăti pachete cu alimente neperisabile (făină, mălai, orez etc.) și produse igienico-sanitare.

Pentru produsele perisabile, vă rugăm să realizați donații în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor, cont deschis la BCR, Sucursala Unirea.
– Cont LEI: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
– Detalii de plată: „Împart tuturor”
Precizare: Luăm în calcul cu strictețe, etapizat, toate măsurile sanitare comunicate între timp de autoritățile centrale/locale, în vederea prevenirii răspândirii virusului, și vă ținem la curent cu evoluția acestei campanii pe tot parcursul desfășurării ei.
Vă așteptăm cu donațiile la Sediul ASCOR, până la data de 25 aprilie.
Adresa: Str. Doamnei, nr. 18
Persoană de contact: Teodora – 0730 697 955
Haideți, cu toată dragostea noastră, să împărțim faptele bune celor care au nevoie de ajutorul nostru!”, sună îndemnul asociațiilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...