ACTUALITATEŞapte persoane din Marea Britanie au murit după ce s-au vaccinat cu...

Şapte persoane din Marea Britanie au murit după ce s-au vaccinat cu AstraZeneca. Olanda a oprit temporar vaccinarea cu acest ser

Şapte persoane din Marea Britanie, vaccinate cu serul AstraZeneca, au murit în urma formării de cheaguri de sânge, dintr-un total de 30 de astfel de cazuri de coagulare a sângelui identificate după vaccinare, a informat, sâmbătă, Agenţia britanică de reglementare a medicamentelor potrivit AFP, citată de Agerpres.

Din cele 30 de cazuri anunţate până pe 24 martie, „din nefericire, şapte au murit”, a precizat MHRA într-un comunicat transmis AFP.

Totodată, Olanda a oprit temporar administrarea vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca până pe 7 aprilie, informează DPA, citată de Agerpres.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ministerul Sănătăţii a declarat, vineri, că va opri temporar administrarea acestui ser la persoanele sub vârsta de 60 de ani, însă după discuţii purtate sâmbătă, autorităţile din domeniul sănătăţii au decis să suspende toate imunizările cu AstraZeneca pentru a evita risipa.

Cinci cazuri de formare de cheaguri de sânge au fost semnalate în urma imunizării cu vaccinul AstraZeneca la femei cu vârsta cuprinsă între 25 şi 65 de ani. Una dintre acestea a decedat.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Oare dacă ar fi contactat virusul ar fi făcut cheaguri de sânge? Vaccinarea în grabă, fără analize prealabile, este o cauză a acestor decese. Știe omul ,oare ,dacă NU va avea efecte adverse fără aceste analize ?…nu știe. Mergem ca mielul la tăiere, doar pe baza unui acord verbal din partea medicului specialist. Cine scapă ,scapă, cine NU=carne de tun. Soluția este la specialiști…să afle despre aceste posibile erori, înainte de vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT