miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATESalvarea Combinatului de Oțeluri Speciale de la Târgoviște stă în semnătura Ministrului...

Salvarea Combinatului de Oțeluri Speciale de la Târgoviște stă în semnătura Ministrului Claudiu Năsui

Vineri, intre orele 11:00-13:00, salariații COS Târgoviște vor fi prezenți în fața sediului Ministerului Economiei, cu solicitarea de finalizare a procedurii de preluare de către statul român a activelor funcționale ale COS Târgoviște, prin dare în plata în contul datoriilor fiscale.

„Combinatul de Oțeluri Speciale este singurul care ne-a mai rămas. Noi știm să facem oțel. Dacă pierdem combinatul, pierdem tradiția oțelului în România. Avem o lună de zile în care putem să rezolvăm, calendaristic. Dacă se declanșează procedura de faliment, statul nu are perspective să mai recupereze ceva”, a declarat Nicolae Dragodănescu, președintele Sindicatului Valahia.

Combinatul are în prezent 1000 de angajați ale căror locuri de muncă depind de semnătura Ministrului Năsui.

„Venim la sediul ministerului în speranța că vom avea în sfârșit un dialog și domnia sa se va preocupa de soarta COS Târgoviște și de lucrătorii acestuia”, spune Nicolae Dragodănescu.

Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște funcționează din 1969. Interesant este că în 1989, Nicolae Ceaușescu s-a îndreptat spre acest combinat, sperând că va fi ajutat de muncitori, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE