ACTUALITATEZiua și atacul: Cătălin Tolontan (Libertatea) sare și el la gâtul Patriarhului....

Ziua și atacul: Cătălin Tolontan (Libertatea) sare și el la gâtul Patriarhului. PF Daniel este acuzat că nu s-a vaccinat: Biserica, decerebrat mandat antiștiință, o patologică fobie la cunoaștere

Cătălin Tolontan, coordonator editorial la Libertatea, îl acuză pe Patriarhul Daniel că nu a dat un exemplu privind vaccinarea și din acest motiv există o rată scăzută în acest sens.

Într-un editorial publicat, miercuri 13 octombrie, Tolontan acuză Biserica Ortodoxă că nu s-a implicat suficient în campania de vaccinare și că Patriarhul nu a oferit un exemplu personal în acest sens.

El parafrazează comunicatul Arhiepiscopiei Bucureștilor față de reportajul Recorder „Clanul marelui alb” și afirmă că „istoricul raportării Bisericii la poporul român aflat în criză sanitară indică un decerebrat mandat antiștiință, o patologică fobie la cunoaștere”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Tolontan afirmă că preoții din țară nu s-au implicat în vaccinare pentru că sunt interesați , „în menținerea unei dependențe a enoriașilor de el, chiar și cu prețul vieții acestora”.

Ziaristul nu ratează ocazia să acuze Biserica de influențe rusești. Pe surse anonime, bineînțeles.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Înainte de pandemie, un ofițer SRI, activ pe aria Bisericii, spunea într-o discuție neoficială pe care am avut-o că falanga rusească din BOR e extrem de puternică, în special la nivel direct, în teritoriu. Poate. Dar manifestarea din ultimii doi ani atestă, înainte de orice, o combinație de materialism imediat și de național-comunism remanent de pe vremea lui Ceaușescu. Uneori, ruralul bate geopolitica de-i zboară fulgii”, scrie „Tolo”.

Articolul vine pe fondul unui material din Recorder, în care Patriarhul este acuzat că ar patrona „un clan” care folosește bani publici pentru reabilitarea bisericilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

9 COMENTARII

  1. Tontolan Cătălin este un suporter al noului socialism promovat de finanțatorii lui de la Ringier. E un marxist vopsit din democrat că așa îi cere patronu. Ce opinii poate avea o astfel de legumă umană pe care faci pipi din toate direcțiile fără ca el să se opună?! Ce rușine cu asemenea presă

  2. Marele guri Tolo care a “instrumentat” cu “probe” clare si scandalul Hexi Farma. Ca sa aflam de curand ca produsele alea diluate de zeci de ori…nu erau diluate de loc! Asa ca se naste intrebarea fireasca: nea Tolo, cat ti-au dat bre pt “ancheta” aia “obiectiva”?

  3. Daca il tunzi de pe piele o sa il ai pe Smeagol in persoana.Va rugam nu insultati legumele.Spre deosebire de p-orcul asta ele au o utilitate.

  4. santajat chiar de fratia lui – securitatea . individul este pe sarma securimii de ani de zile. toti securicii hot news, g4media, ne-evenimentul. toti aceeasi mizerie. jurnalism pe paine mucegaita.

  5. Tolontoanu are proces pt șantaj la un prmar dar îl acuză pe patriarh că nu s-a vaccinat hahahahaha. Ce nevertebrat produs de marxiști, să ne kkm pe el cu propaganda lu de rahat

  6. Un specialist in defaimari. Vezi cazul procesului cu primarul Baluta din Bucuresti in care Tolontan si ziarul Libertate sa obligati sa revina cu punct de vedere corect pentru a anula pe cel defaimator. Un jurnalist care trece de la prezenta niste stiri la a induce anumite idei arata ca s-a transformat din jurnalist in unealta de diverse interese. Am pus cruce publicatiei libertatea si lui Tontolan.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate