ȘTIRIS.U.A. | Un studiu arată că vaccinurile „Pfizer” și „Moderna” au legătură...

S.U.A. | Un studiu arată că vaccinurile „Pfizer” și „Moderna” au legătură cu inflamațiile cardiace la tineri

Administrația Statelor Unite pentru Alimente și Medicamente a declarat miercuri că intenționează să se miște rapid pentru avertiza lumea cu privire la cazurile rare de inflamație cardiacă la adolescenți și adulți tineri ce sunt legate de vaccinurile Pfizer și Moderna, informează Reuters.

Grupurile consultative ale Centrelor din S.U.A. pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), întâlnite pentru a discuta cazurile raportate de afecțiune cardiacă după vaccinare, au descoperit că inflamația la adolescenți și adulți tineri este probabil legată de vaccinuri.

Acțiunile Moderna s-au redus cu 4,2%, în timp ce Pfizer a scăzut cu 1,4%.

Autoritățile de reglementare a sănătății din mai multe țări au cercetat dacă fotografiile Pfizer/ BioNTech și Moderna care utilizează o nouă tehnologie ARNm prezintă un risc și, dacă da, cât de grave.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CDC a spus că pacienții cu inflamație cardiacă după vaccinare se recuperează în general din simptome și se descurcă bine.

În ciuda pericolelor cardiace, autoritățile recomandă vaccinarea copiilor de peste 12 ani.

„Încurajăm cu tărie toți cei cu vârsta de 12 ani și peste, care sunt eligibili să primească vaccinul în conformitate cu autorizația de utilizare de urgență, să se vaccineze.”, a declarat Departamentul pentru Sănătate și Servicii Umane al Statelor Unite.

Un alt studiu recent, întocmit în Israel, spune că vaccinul Pfizer ar putea produce o boală rară de sânge.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...