ACTUALITATE Belgia permite fiecărei persoane să aibă un „amic de îmbrățișări” în carantină....

Belgia permite fiecărei persoane să aibă un „amic de îmbrățișări” în carantină. Cei singuri pot avea chiar doi, dar nu în același timp

Belgia îmblânzește restricția prin care a interzis vizitele private și permite fiecărei persoane să aibă un așa numit „amic de îmbrățișări” pe perioada carantinei.

Guvernul permite astfel fiecărei persoane să se întâlnească și cu altcineva în afara persoanelor cu care locuiește, scrie Corriere della Sera, citată de Mediafax.

Potrivit sursei citate, aceasta este o noutate permisă pentru a ajuta oamenii să facă față celui de-al doilea lockdown din Belgia, care a început pe 2 noiembrie și va continua până pe 13 decembrie. Se numește „knuffelcontact” și înseamnă „amic de îmbrățișări”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Scopul lockdonwn-ului fiind reducerea la minim a contactului fizic, spune premierul Alexander De Croo, întâlnirile cu „knuffelcontacts” au reguli precise:

„Fiecare membru al familiei are dreptul la un însoțitor. Familiile îi pot invita acasă pe rând și, atunci când este prezent un amic de alint, nu se pot primi alte vizite. Același lucru este valabil și pentru cei care trăiesc singuri. Pe lângă partenerul de alint, pot invita o altă persoană, dar niciodată două în același timp”, precizează sursa citată.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate