luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATES-a întors la viața de dinainte. Lucian Mîndruță, internat în spital cu...

S-a întors la viața de dinainte. Lucian Mîndruță, internat în spital cu Covid, deși este vaccinat. Ziaristul e singur în spital, așa cum le prevestea celor care nu se vaccinează

Ziaristul Lucian Mîndruță este internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Fostul coleg de emisiune al lui Silviu Brucan a anunțat pe o rețea că se simte rău și că are nevoie de cel puțin cinci zile de repaus.

„Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am covid. E rău. Și anume, foarte rău. Vă mai țin la curent”, a scris el.

Mai mult decât atât, Mîndruță a spus că este singur la Institutul „Marius Nasta”, fiind că în unitatea spitalicească mai este doar un singur pacient.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Mulțumesc tuturor de gândurile bune. Din păcate nu pot răspunde la fiecare mesaj, doare capul de nu pot sa țin ochii deschiși!
Dar au grija de mine la Marius Nasta.
Avantajul de a face covid ultimul: suntem doar doi pacienți…)”, a notat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că Lucian Mîndruță este vaccinat cu cel puțin două doze și a participat activ la promovarea vaccinului ca singură soluție pentru evitarea Covid-19.

„Nu ți-e dor de viața ta de dinainte? Asta e vaccinul!”, a spus Lucian Mîndruță acum fix un an, citat de Digi24.

Ulterior, în octombrie 2021, el a trimis o „scrisoare deschisă” pentru nevaccinați, în care ironiza motivele acestora pentru a se îndoi de utilitatea vaccinului.

Printre altele, el îi avertiza pe cei care nu se vaccinează că vor face Covid și vor fi singuri în spital, adică exact situația în case află acum, Mîndruță.

„În al doilea rand, sa știi ca nici nu m-ar deranja sa ai dreptate si sa putem trece peste necazul asta global fără injecție. Ar fi bine. Putin probabil, dar ar fi bine.
Dar nu despre asta vreau sa vorbesc. Vreau doar să-ți spun cine nu va fi lângă tine dacă te îmbolnăvești grav”, a scris el atunci.

Nu doar că s-a vaccinat, dar jurnalistul a impus niște măsuri draconice de siguranță în propria casă: Mîndruță și fiul său au purtat mască în propria locuință pentru a evita infectarea.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate