ACTUALITATERomânii au curaj! O fetiță de 6 ani a salvat-o pe prietena...

Românii au curaj! O fetiță de 6 ani a salvat-o pe prietena ei de 4 ani din mâinile unui pedofil la Dorohoi

O fetiță de 6 de ani a dat dovadă de curaj, intervenind pentru a-și salva prietena de 4 ani din mâinile unui pedofil, în localitatea Dorohoi, județul Botosani. Gestul este cu atât mai remarcabil cu cât fetița de 6 ani a fost și ea agresată de bărbatul respectiv.

Cele două au povestit întâmplarea oamenilor legii.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 41 de ani din comuna George Enescu, care este cercetat acum pentru agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie, acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere, a recționat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni”, spun reprezentanții Poliției Botoșani, citați de Știri Botoșani.

Bărbatul a renunțat, apoi, la acțiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp, un echipaj mixt, format din jandarm și polițist, care patrula în zonă, a fost oprit de cele două fetițe care le-au povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Polițiștii l-au identificat pe agresor și l-au dus la sediul poliției pentru audieri.

Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...