ACTUALITATEVIDEO | Claudiu Târziu (AUR) : Suntem pentru rămânerea în UE, dar...

VIDEO | Claudiu Târziu (AUR) : Suntem pentru rămânerea în UE, dar nu în orice condiții

Partidul AUR este pentru rămânerea în cadrul Uniunii Europene, dar nu în orice condiții și niciun caz așa cum fac actualii guvernanți, adică acceptând orice dictează Bruxelles-ul, a spus președintele Consiliului Național de Conducere al formațiunii, senatorul Claudiu Târziu.

Acesta a spus că România trebuie să meargă la Bruxelles și să negocieze interesul național, informează Rostonline, citând un interviu acordat televiziunii locale Sângeorz TV din județul Bistrița-Năsăud.

„Suntem pentru rămânerea în UE, noi nu suntem pentru părăsirea UE, dar nu în orice condiții si nu asa cum o fac actualii guvernanți, adică acceptând orice vine de la Bruxelles.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Ce ne spune interesul național? Interesul național ne spune că aici trebuie să ne opunem, aici trebuie să negociem mai bine, că aici trebuie să punem o nuanță.

Avem exemplul Ungariei, avem exemplul Poloniei. Sunt două state care au reușit- rămânând în UE- să negocieze anumite aspecte ale vieții lor politice și economice, care ar fi fost de natură să le afecteze interesele lor naționale, prin impunerea de la Bruxelles”, a spus senatorul.

Despre Comisia Europeană, Claudiu Târziu a declarat că forul condus de Ursula von der Leyen ar trebui să facă ceea ce spun statele, nu invers. Președintele CNC al AUR a afirmat că România nu trebuie să se ducă „cu căciula în mână la UE”, de parcă ar fi Înalta Poartă.

„Noi trebuie să apărăm cetățeanul român, suveranitatea statului român, să ne manifestăm cu demnitate, în picioare, cu glas hotărât și știind bine de ce solicităm anumite lucruri.

Se întâmplă lucrul acesta de când am intrat în UE? Nu se întâmplă!

Tot timpul ne ducem cu căciula în mână parcă ar fi Înalta Poartă și noi suntem niște tolerați. Nu e așa! Noi suntem parteneri egali cu toate celelalte state”, a explicat senatorul.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
  Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

 1. tot ce va obtine aur de la UE va fi.. derogarea de la mancatul libricilor si a greierilor.. si o vor prezenta ca pe o mare victorie

 2. Trebuie toti sa suferim ca voua va place in UE.
  Asa bine a fost pana in 1ianuarie 2007 dupa s-a inputit totul.

  Mutati-va in Germania si ramaneti in UE.

  Romania este o tara puternica nu are nevoie de nimeni.

  • Preşedinta comisiei europene e obligată să urmeze direcţia imprimată de politicile statale. In cele din urmă ale naţiunilor europene. Şi asta face. Doar că estul are viziuni mai degrabă asiatice spre deosebire de majoritatea continentului.
   Nu e nevoie să jignim politicienii bruxelezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate