joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVIDEO | România interzice Russia Today și Sputnik, plus alte nouă siteuri...

VIDEO | România interzice Russia Today și Sputnik, plus alte nouă siteuri ale propagandei rusești. Iată lista

​​Russia Today nu va mai fi difuzată în România, decizia fiind anunțată de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

„Începând din această seară ultimul operator care furnizează servicii TV va opri difuzarea Russia Today în România. Niciun operator nu va avea acest serviciu activ”, a spus el.

O măsură similiară vizează un alt site al propagandei rusești, Sputnik.

Guvernul închide mai multe site-uri care ar fi propagat știri false

Autoritățile române au început să ia măsuri pentru a bloca anumite surse identificate ca propagând știri false în contextul crizei din Ucraina. Dan Cărbunaru a prezentat o listă de site-uri care unele au fost închise ori urmează să fie închise, printre care ru.md.sputniknews.ro, md.sputniknews.com, ro.md.sputniknews.com, profitsmall.com, yourincome.site, citeșteșitu.com, rtnews.ro si cloudx.ro.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus că procedurile de blocare a acestor site-uri sunt în desfășurare, unele fiind deja oprite.

Lista site-urilor pentru care au fost demarate procedurile de blocare în contextul crizei Ucraina – Rusia

Ulterior, Guvernul a prezentat lista acestor site-uri:

 • https://bitinitiators.com/blog.html – INDISPONIBIL LA ACEST MOMENT
 • https://profitsmall.com/?domain=https://bitinitiators.com/blog – INDISPONIBIL LA ACEST MOMENT
 • https://yourincome.site/LP/lp_RO_RO_connera_XfZdkl_Av0VP/?domain=newsmoney.work&uclick=q5fnx99z&uclickhash=q5fnx99z-q5fnx99z-qn-0-ydi4-cig5-usx90-f5491e – ACTIV LA ACEST MOMENT
 • https://ru.md.sputniknews.com/ – ACTIV LA ACEST MOMENT
 • https://md.sputniknews.com/ – ACTIV LA ACEST MOMENT
 • https://ro.md.sputniknews.com/ – ACTIV LA ACEST MOMENT
 • https://citestesitu.com – ACTIV LA ACEST MOMENT
 • https://rtnews.ro – ACTIV LA ACEST MOMENT
 • https://cloudx.ro – INDISPONIBIL LA ACEST MOMENT

Russia Today și Sputnik, interzise în Europa

Canalele media rusești Russia Today și Sputnik au fost interzise în întreaga Uniune Europeană, a anunțat duminică președintele Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

7 COMENTARII

 1. daca nu era propaganda ruseasca nu aflam ca de fapt antena3 ne prezinta analize pe jocuri de calculator de pe camul de lupta, si multe alte netrebnicii ale ‘partenerilor’. E bine ca lumea aiba toate punctele de vedere, chiar daca majoritatea sunt dezinformari. De ce sa interzici? Inseamna ca ai ceva de ascuns, ascunzi o slabiciune. Daca lumea ar fi convinsa ca rusii sunt aia rai si nato aia buni, nu i-ar crede, lucrurile s-ar rezolva natural.

 2. Văd că ați intrat și voi în jocul globalist. Ce înseamnă propagandă? Aveți o definiție pentru ea? Cu ce e mai bună propaganda Reuters, Euronews, DW sau deja anecdoticele fake news-uri CNN, comparativ cu propaganda rusă?

  Vă dau o veste care n-o să vă placă. Eu eram convins să votez cu două mâini AUR. S-ar putea să nu vă mai votez deloc. Ați intrat și voi din câte se pare în jocul globaliștilor trădători. Treaba voastră, dar era infinit mai bine să vă vedeți de treabă și să fiți neutri cu privire la conflictul ăsta. Nu aveți curaj să scoateți o vorbă despre ideologia statală pregnant nazistă din Ucraina, sau despre românii cărora li se interzic drepturi pe bandă rulantă în regiunile istorice românești. Se vede de la o poștă că aveți o frică teribilă de mass media globalistă. Dar ceea ce e și mai trist, e că aveți o frică teribilă de asumare. E păcat, pentru că încrederea pe care mi-am pus-o în voi începe să se cam erodeze. Și vă garantez că nu sunt singurul în situația asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE