vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATERestaurantele și barurile care sunt amendate de trei ori pentru încălcarea restricțiilor...

Restaurantele și barurile care sunt amendate de trei ori pentru încălcarea restricțiilor vor avea activitatea suspendată, propune Ministrul de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode (PNL), a anunțat că Parlamentul va discuta în această săptămână un proiect care va permite suspendarea pentru două săptămâni a activității localurilor care sunt amendate de trei ori pentru nerespectarea regulilor impuse în pandemie, informează economedia.ro.

Premierul Florin Cîțu susține această propunere, spunând că, dacă nu va trece de Parlament, Guvernul va adopta o Ordonanță de Urgență în acest sens.

„O să solicit conducerii PNL să discute în coaliție foarte serios ca în această săptămână pe agenda Parlamentului să fie aprobat proiectul de lege care modifică OUG privind regimul sancțiunilor. Sancțiunile nu sunt suficiente din păcate. (…) Legea 55 să fie modificată astfel încât după una, două, trei sancțiuni, instituțiile statului să poată suspenda activitatea agentului economic care nu respectă regulile de protecție sanitară. Dacă se repetă, se trece la nivelul următor și aplicăm sigiliul pe locație.”, a declarat Ministrul Afacerilor Interne.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE