ACTUALITATE Pfizer anunță testarea vaccinului anti-covid pe copii. Peste 2.000 de copii au...

Pfizer anunță testarea vaccinului anti-covid pe copii. Peste 2.000 de copii au fost înscriși într-un studiu clinic

Pfizer a anunţat vineri că a încheiat înscrierea copiilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani într-un studiu clinic privind vaccinul anti-covid, informează Agenția Reuters, citată de The Guardian.

Potrivit sursei citate, la studiul- care a fost anunţat încă din luna octombrie – sunt înscriși de peste 2.000 de participanţi, a transmis o purtătoare de cuvânt.

Compania Moderna, care produce al doilea vaccin anti-covid autorizat în UE, a început deja testarea în rândul copiilor, reprezentanții companiei anunțând că obiectivul este vaccinarea copiilor în această vară, după cum a relatat R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite