ȘTIRIPfizer anunță testarea vaccinului anti-covid pe copii. Peste 2.000 de copii au...

Pfizer anunță testarea vaccinului anti-covid pe copii. Peste 2.000 de copii au fost înscriși într-un studiu clinic

Pfizer a anunţat vineri că a încheiat înscrierea copiilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani într-un studiu clinic privind vaccinul anti-covid, informează Agenția Reuters, citată de The Guardian.

Potrivit sursei citate, la studiul- care a fost anunţat încă din luna octombrie – sunt înscriși de peste 2.000 de participanţi, a transmis o purtătoare de cuvânt.

Compania Moderna, care produce al doilea vaccin anti-covid autorizat în UE, a început deja testarea în rândul copiilor, reprezentanții companiei anunțând că obiectivul este vaccinarea copiilor în această vară, după cum a relatat R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...