luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATERegele Carol al III-lea va vizita România. Premierul Nicolae Ciucă a confirmat...

Regele Carol al III-lea va vizita România. Premierul Nicolae Ciucă a confirmat informația

Regele Carol al III-lea al Marii Britanii va vizita România pe 2 iunie, susține Digi24, care citează surse apropiate de organizatorii evenimentului. Conform surselor citate, Regele Marii Britanii va vizita Capitala României, dar și proprietățile pe care le deține în vestul țării.

Vizita fostului prinț de Wales ar fi prima pentru un monarh britanic în România. Regele Carol al III-lea a fost încoronat pe 6 mai.

Premierul Nicolae Ciucă a confirmat în cadrul unei conferințe de presă vizita Regelui Charles al III-lea la începutul lunii iunie, arătând că va lua parte la programul organizat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea Monarhie și Război, de Erik von Kuehnelt-Leddihn și  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întrebat dacă a fost informat cu privire la vizita Regelui Charles al III-lea, premierul Nicolae Ciucă a explicat: „Este o activitate care este pe agenda guvernamentala. Suntem parte la programul care va fi la nivelul președinției”.

Șeful Guvernului a susținut însă că nu are informații cu privire la durata vizitei Regelui Charles al II-lea în România.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate