marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEReacții revoltătoare la Casa Albă, după ce un transgender a omorât trei...

Reacții revoltătoare la Casa Albă, după ce un transgender a omorât trei copii: Inimile noastre sunt alături de comunitatea trans, aflată sub atac acum / Transgenderii modelează sufletul națiunii americane

„Inimile noastre sunt alături de comunitatea trans, care este atacată acum”, a declarat joi, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, comentând masacrul de la școala creștină din Nashville, comis de un transgender.

Jean-Pierre a condamnat legile care protejează minorii de așa zisul tratament de „afirmare a genului”, inclusiv operații, drept „generatoare de ură”. Nici președintele Joe Biden, însuși, nu s-a lăsat mai prejos.

Cu ocazia Zilei Vizibilității Transgenderilor, președintele SUA a lăudat persoanele care se consideră de alt gen decât sexul biologic, afirmând că „modelează sufletul națiunii noastre”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Americanii transgender modelează sufletul națiunii noastre – slujind cu mândrie în Armată, vindecând boli incurabile, deținând funcții pe care au fost aleși, conducând afaceri profitabile, luptând pentru justiție, crescând familii și multe altele”, a spus Biden.

Președintele SUA a profitat de ocazie pentru anunța că „Eu, Joseph R. Biden Jr, Președintele Statelor Unite ale Americii, prin virtutea autorității care a fost investită în mine de către Constituție și legile Statelor Unite, proclam aici ca ziua de 31 martie 2023 drept Ziua Vizibilității Transgenderilor. Chem americanii să ni se alăture în a ridica viețile și vocile persoanelor transgender din Națiiunea noastră și să eliminăm violența și discriminarea împotriva tuturor transgenderilor, oamenilor care nu se conformează unui gen și non-binarilor”.

Afirmațiile lui Biden vin după ce prima reacție a președintelui față de masacrul de la Nashville a fost o glumă despre înghețată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. elgibitistii au zeci de asa zise sarbatori inventate de-a lungul anului, astfel incat sa fie pusi mereu in prim plan. Acum au inca una pe 31 martie.

  2. Ametita aia de purtatoare trebuia sa fie in primul rand alaturi de familiile indoliate ale copiilor ucisi!!! Adica e mai importanta comunitatea trans care isi urmeaza viata neafectata, decat niste familii carora le-au fost ucisi copiii nevinovati…………..Unde esti tu Tepes Doamne!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE