sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEPremierul Orban, despre mască: Oamenii nu s-au născut cu cravata la gât...

Premierul Orban, despre mască: Oamenii nu s-au născut cu cravata la gât sau purtând pantofi cu toc cui. Trebuie să ne adaptăm și să evoluăm spre direcția firească și normală

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că oamenii trebuie să se obișnuiască cu masca, „adaptabilitatea fiind cea care trebuie să genereze resortul de evoluție și de mișcare într-o direcție firească și normală”.

Premierul a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că dacă oamenii vor purta mască, viața va fi mai normală și economia va fi mai puțin afectată.

În privința purtării măștii, premierul Ludovic Orban a făcut, potrivit Digi24, care citează Mediafax, comparații legate de adaptabilitate.

„Cred că omul nu s-a născut cu cravata la gât, de exemplu. Cu toate acestea, ne-am obișnuit cu cravata la gât. Omul nu s-a născut încălțat, cu toate acestea mă uit și acum pe gazon la pantoful cu toc cui. Omul s-a obișnuit cu astfel de lucruri și cred că adaptabilitatea noastră e cea care trebuie să genereze resortul de evoluție și de mișcare într-o direcție care mi se pare firească și normală”, a mai spus Orban.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate