ACTUALITATEPremierul Orban, despre mască: Oamenii nu s-au născut cu cravata la gât...

Premierul Orban, despre mască: Oamenii nu s-au născut cu cravata la gât sau purtând pantofi cu toc cui. Trebuie să ne adaptăm și să evoluăm spre direcția firească și normală

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că oamenii trebuie să se obișnuiască cu masca, „adaptabilitatea fiind cea care trebuie să genereze resortul de evoluție și de mișcare într-o direcție firească și normală”.

Premierul a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că dacă oamenii vor purta mască, viața va fi mai normală și economia va fi mai puțin afectată.

În privința purtării măștii, premierul Ludovic Orban a făcut, potrivit Digi24, care citează Mediafax, comparații legate de adaptabilitate.

„Cred că omul nu s-a născut cu cravata la gât, de exemplu. Cu toate acestea, ne-am obișnuit cu cravata la gât. Omul nu s-a născut încălțat, cu toate acestea mă uit și acum pe gazon la pantoful cu toc cui. Omul s-a obișnuit cu astfel de lucruri și cred că adaptabilitatea noastră e cea care trebuie să genereze resortul de evoluție și de mișcare într-o direcție care mi se pare firească și normală”, a mai spus Orban.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate