marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Un transgender a făcut un masacru într-o școală creștină din...

VIDEO | Un transgender a făcut un masacru într-o școală creștină din Nashville, Tennessee. Activiștii LGBT amenințaseră cu violența, după ce statul respectiv a interzis „show-urile” cu travestiți pentru copii și tratamentele pentru schimbare de gen la minori

O femeie care se considera bărbat a ucis șase persoane într-o școală creștină din orașul Nashville, statul Tennessee, relevă presa de peste Ocean. Victimele criminalei sunt trei copii și trei adulți. Copiii aveau vârsta de 9 ani.

Conform poliției, persoana respectivă, pe nume Audrey Hale, era de sex femeiesc, dar se considera bărbat și avea 28 de ani. Aceleași surse arată că Hale avea o hartă detaliată a școlii, precum și un manifest. Deocamdată, Poliția nu a făcut public conținutul manifestului.

Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, Hale a intrat în școală puternic înarmată, trăgând în ușa de la intrare și plimbându-se nestingherită pe holuri. Ea a tras în tot ce a întâlnit. Transgenderul a omorât trei copii: Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs și William Kinney, toți în vârstă de 9 ani.

Hale i-a mai împușcat pe Mike Hill și Cynthia Peak, ambii de 61 de ani, dar și pe Katherine Koonce (60 de ani). La 14 minute după ce a fost dată alarma, criminala a fost prinsă de Poliție, care a împușcat-o mortal. Autoritățile afirmă că la domiciliul criminalei au fost găsite planuri detaliate pentru a ataca și altă școală.

Interesant este că Hale a fost, o perioadă, elevă a școlii respectiv. Șeful Poliției spune că există informații conform cărora Hale avea resentimente față de școala respectivă, unde educația se face din punct de vedere creștin. Având în vedere „opțiunea” femeii de a se considera de alt gen, poliția ia în considerare ca ea să se fi răzbunat pentru că nu i s-a făcut pe plac.

Mai mult, comentatori vorbesc despre faptul că statul Tennessee, acolo unde s-a petrecut măcelul, a luat măsuri ferme de protecție a minorilor față de ideologia transgender. Mai specific, a interzis „show-urile” cu travestiți în fața minorilor, dar și operațiile și medicația care urmărește să „ajute” la schimbarea sexului minorilor.

Evident, aceste decizii au stârnit mânia lobby-ului LGBT. De alfel, jurnalistul Andy Ngo a expus faptul că activiștii au amenințat cu moartea pe legiutorii din Tennessee, pentru măsurile adoptate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE