ACTUALITATEPremierul Nicolae Ciucă a trimis la Președinte propunerea de numire a lui...

Premierul Nicolae Ciucă a trimis la Președinte propunerea de numire a lui Petre Daea ca ministru al Agriculturii

Premierul Nicolae Ciucă a transmis Administrației Prezidențiale propunerea de numire a lui Petre Daea în funcția de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, anunță Guvernul, conform Agerpres.

Miercuri, conducerea Partidului Social Democrat a dat un vot în unanimitate pentru ca Petre Daea să revină la Ministerul Agriculturii.

„În Comitetul Politic Național am decis, împreună cu colegii, că înlocuitorul în acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experiență, un om care nu trebuie să învețe ministerul și problemele pe care le au fermierii, agricultorii, un patriot foarte iubit de toți cei care activează mai ales în agricultură.

Și mă bucur mult că toți colegii – a fost ca pe vremuri, vot în unanimitate în interiorul partidului ca domnul ministru Petre Daea să revină în Guvernul României. Cu această nominalizare vom merge la primul-ministru, după care cunoașteți procedurile”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Știre în curs de actualizare.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate