luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEReacție dură după declarațiile lui Iohannis privind Austria: S-a demonstrat că am...

Reacție dură după declarațiile lui Iohannis privind Austria: S-a demonstrat că am fost niște cârpe, niște preșuri ordinare. Am fost vânduți bucățică cu bucățică și stăm toți în casă și dormim. Cred că niciodată nu s-a întâmplat să fim atât de umiliți

Serghei Mizil, unul dintre cei mai populari români de pe rețelele de socializare, a reacționat tăios după declarațiile președintelui Iohannis cu referire la Austria. Mizil a spus că „Ceea ce se întâmplă este strigător la cer. Vă dați seama în ce hal am ajuns. Cred că niciodată nu s-a întâmplat să fim atât de umiliți”.

„Ceea ce se întâmplă este strigător la cer. Vă dați seama în ce hal am ajuns. Cred că niciodată nu s-a întâmplat să fim atât de umiliți. În țara noastră să vină toți ambasadorii și ambasadorul Austriei să spună ‘La revedere!’ .Vă dați seama că nu contăm absolut nimic. Ne-au devalizat, ne-au luat toate bunurile, ne-au luat toate resursele, ne-au făcut cum au vrut pentru că am fost un popor care am ales niște președinți de c..t. S-a ajuns la o limită”, a transmis acesta, citat de România TV.

Mizil l-a acuzat pe Iohannis că nu a avut nicio reacție și a spus că „ne alegem președinți numai vânzători de țară”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„S-a demonstrat că am fost niște cârpe, niște preșuri ordinare. Am fost vânduți bucățică cu bucățică și stăm toți în casă și dormim. Îmi apare mie cu glume din astea că ne-am retras banii de la bancă. Nu, mă! Dați afară din țară, fără niciun fel de discuție. Nu se poate să nu te primească. Este incredibil ce se întâmplă. Ne alegem președinți numai niște vânzători de țară”, a comentat el.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

 • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

 1. Poporul votează cu ăia cu care se identifică. La Brașov a fost ales ca primar un moldogot penal semianalfabet, da, da, semianalfabet, timp de patru mandate. PATRU!!!
  În alte părți au votat ipochimene cu condamnări executate sau în curs de executare.

 2. Serghei Mizil e un pictor cu personalitate, expoziția de la Căminul Artei, lângă Arhitectură, n-a fost uitată. Ar trebui să ceară Coaliției, să ridice lângă lângă cartierul Justiției deja în lucru, un MuseumsQuartier dedicat artei contemporane, ca la Viena, să nu mai râdă Occidentul de înapoierea Capitalei noastre.

 3. problema nu e tzg asta, oricine poate debita orice, problema este la cei care-l preiau. Chiar nu a spus acelasi lucru si un om cu mai mult de 8 clase si fara tatuaje?

 4. Apropo de Serghei, de citit cele doua volume scrise de tatal sau, Paul Niculescu Mizil, O Istorie Traita.

  Cu stenograme, nu cu fabulatii. Sa vedeti acolo politica externa a Romaniei in anii de glorie a lui Nicolae Ceausescu.

  Politica externa a Romaniei avea mai multe azimuturi, China, RFG, Franta, Israel, America, Orientul Mijlociu, Africa, America de Sud. Peste tot juca Romania in materie de politica externa.

 5. Problema e că nu noi i-am ales! Ca să fie clar! Ca în SUA: probabil ultimul președinte ales pe voturi a fost Kennedy. Și știm ce a pățit…

 6. Eu nu cred că SM spune cum funcționează Democrația. Cred că realitatea este departe.

  Poporul votează (DACĂ votează el) cu cei pe care i-i propune Democrația, în alianță cu presa liberă.

  Credeți că poate ști poporul istoricul candidaților, ce se întâmplă la diverse „negocieri”, ori ce discută JRBiden cu VVPutin pe firul scurt ?

  Poporul abia dacă o ști ce-i spune presa liberă – uneori nici-atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate