ACTUALITATEFOTO | Bucuria bate pandemia: Zeci de mii de oameni s-au strâns...

FOTO | Bucuria bate pandemia: Zeci de mii de oameni s-au strâns pentru a sărbători împreună titlul de campioană obținut de Inter Milano

Zeci de mii de suporteri ai echipei Internazionale Milano s-au strâns duminică în Piața Domului din localitate pentru a sărbători titlul de campioană a Italiei obținut de echipa lor.

Într-un moment în care încă, în țară, sunt multe restricții, oamenii și-au dat frâu liber bucuriei și s-au întâlnit în fața Domului din Milano, simbolul orașului, pentru a sărbători.

Este al 19-lea titlu de campioană obținut de Inter și primul după 11 ani. În lotul echipei italiene se află și portarul român Andrei Radu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT