ACTUALITATERaed Arafat se simte ofensat de declarațiile Danei Budeanu: Să lăsăm sfaturile...

Raed Arafat se simte ofensat de declarațiile Danei Budeanu: Să lăsăm sfaturile divelor. Apare și comentează toată ziua

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul M.A.I., Raed Arafat, se declară nemulțumit de faptul că Dana Budeanu comentează deciziile autorităților.

„Să lăsăm sfaturile divelor de pe la televiziuni… Apare și comentează toată ziua. Când apare una ca și doamna Dana Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei, cu toții, comentând vaccinare, măsurile… tot într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu.

Este dreptul acestei persoane să-și spună părerea. Toți avem dreptul! Dar când această părere este zisă din punct de vedere al unei persoane care se pretinde expert și mulți oameni o cred devine o problemă. Această persoană când este promovată, și nu numai ea, și vin cu păreri care nu sunt medical fundamentate înseamnă că avem o problemă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Noi am fost de dimineața până seara puși că ce se întâmplă nu e ok, vaccinarea nu e ok, aia nu e ok… indiferent de mesaje”, a spus Raed Arafat la Digi24.

„Dreptul la opinie e una, dar la dezinformare nu e. Ca medic nu pot să spun că o persoană care iese în calitate de expert. Da, poate să spună: ‘Nu-mi place vaccinul’. Dar când spune: ‘Vaccinul nu-i bun’, asta devine dezinformare, în condițiile de sănătate publică. Asta nu mai e dreptul la opinie”, a mai spus Arafat, potrivit Stiripesruse.

În urmă cu o săptămână, creatoarea de modă Dana Budeanu, una dintre cele mai urmărite personalități media din România, a spus că din octombrie se va anunța apariția „valului patru” al pandemiei.

Ea a spus că n-o să fie nicio problemă cu infectările pe durata verii, pentru că este și perioada congreselor partidelor.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Plecați în vacanțe, până la sfârșitul lui septembrie, până se termină congresele – PNL, USR PLUS – nu e problemă cu cazurile de COVID-19.

Din octombrie, în funcție de cine câștigă, e groasă! Încep cazurile, problemele, știți cum e când vii din străinătate cu tulpini. Și o să înceapă un pic valul. Dacă îl haliți și sunteți atât de prosti îmi pare rău, vorbesc degeaba.

Dacă sunteți un pic mai deștepți, nu-i nimic”, a spus ea la emisiunea Subiectiv, cu Răzvan Dumitrescu.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Rateu Arafat este vinovat de holocaust împotriva poporului român, deasemenea îi vrem la pârnaie și pe cei care l-au susținut indiferent de funcția lor, dreptate până la capăt.la minele de sare cu voi și fără drept de eliberare condiționată vreodată.

  2. ARAHAT VA RASPUNDE IN CURAND PENTRU TOATE CRIMELE FACUTE. PENTRU DISTRUGEREA ECONOMIEI SI GENOCID. PENTRU CONSTRANGEREA SI CONVINGEREA ROMANILOR DE A SE OTRAVI CU SERURI EXPERIMENTALE AL CAROR CONTINUT NIMENI NU IL CUNOASTE !! CODUL DE LA NUREMBERG SI CONVENTIA DE LA OVIEDO SUNT INCALCATE FLAGRANT DE CATRE TOTI CRIMINALII CARE IMPING ROMANII SI COPIII LOR SA DEVINA COBAI. TREZITI-VA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...