vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATERaed Arafat, despre vaccinarea obligatorie în România: În acest moment nu este...

Raed Arafat, despre vaccinarea obligatorie în România: În acest moment nu este pusă pe masă o discuție referitoare fie la asta, fie la un lockdown pentru nevaccinați

În contextul în care Austria tocmai intră într-o carantină totală, urmând ca din februarie vaccinarea să devină obligatorie pentru toți cetățenii, șeful DSU, Raed Arafat, a fost întrebat dacă se poate vorbi și în România despre așa ceva, conform Mediafax.

Acesta lasă loc de interpretări, spunând că „în acest moment nu este pusă pe masă o discuție referitoare fie la vaccinarea obligatorie, fie la un lockdown pentru nevaccinați”.

„Austria și alte țări discută de obligativitatea vaccinării, sunt și unele măsuri mai dure acolo unde acum este o creștere a valului și a cazurilor noi. Noi am văzut că a ajuns să scadă numărul cazurilor și sigur că și datorită măsurilor și poate că și populația devenit mai atentă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totuși trebuie să recunoaștem că s-au mai vaccinat, chiar dacă nu este numărul pe care noi ni l-am dorit. Totuși s-au vaccinat peste un milion de oameni în perioada care a trecut. În acest moment nu este pusă pe masă o discuție fie referitoare la vaccinarea obligatorie, fie la un lockdown pentru nevaccinați”, declară șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

În Austria se anunță proteste masive din cauza măsurilor adoptate de Guvern.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE