ȘTIRIAlătură-te R3media și pe Telegram

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul nostru de Telegram, aplicație disponibilă atât pe iOS cât și pe Android.

Pentru a primi pe telefon, fără niciun efort, știrile R3media, fă click pe acest link și veți avea acces gratuit la canalul R3media de pe aplicația Telegram.

Nu aveți Telegram?

Nicio problemă. Aplicația este gratuită și se poate descărca atât din Apple Store cât și din Google Play. După ce se descarcă, o instalați și faceți click pe acest link sau, puteți căuta canalul nostru „R3media.ro”.

Aveți grijă să aveți activate notificările și gata! Știrile R3media vă vin direct pe smartphone-ul dumneavoastră!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...