Fiți LEI pentru R3 Alătură-te R3Media și pe Telegram

Alătură-te R3Media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul nostru de Telegram, aplicație disponibilă atât pe iOS cât și pe Android.

Pentru a primi pe telefon, fără niciun efort, știrile R3Media, fă click pe acest link și veți avea acces gratuit la canalul R3Media de pe aplicația Telegram.

Nu aveți Telegram?

Nicio problemă. Aplicația este gratuită și se poate descărca atât din Apple Store cât și din Google Play. După ce se descarcă, o instalați și faceți click pe acest link sau, puteți căuta canalul nostru „R3Media.ro”.

Aveți grijă să aveți activate notificările și gata! Știrile R3Media vă vin direct pe smartphone-ul dumneavoastră!

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate