joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEPreședinta CE, Ursula von der Leyen, salută propunerea Greciei privind certificatul de...

Președinta CE, Ursula von der Leyen, salută propunerea Greciei privind certificatul de vaccinare care să fie recunoscut de statele membre

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a salutat inițiativa anunțată de prim-ministrul grec, Kyriakos Mitsotakis, de a introduce un certificat de vaccinare împotriva covid, care să fie recunoscut la nivelul Uniunii Europene.

„Este o cerință medicală să ai un certificat care să ateste că ai fost vaccinat. Prin urmare, salut inițiativa prim-ministrului grec privind un certificat de vaccinare recunoscut reciproc”, a precizat von der Leyen într-un interviu acordat publicației portugheze Lusa, transmite Calea Europeană.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Potrivit sursei citate, reacția Ursulei von der Leyen vine după ce prim-ministrul grec, Kyriakos Mitsotakis, i-a transmis o scrisoare în care a propus introducerea unui astfel de  cetificat de vaccinare împotriva covid.

„Orice se decide, dacă acordă prioritate sau acces la anumite bunuri, este o decizie politică și legală care ar trebui discutată la nivel european”, a precizat Ursula von der Leyen.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE