ACTUALITATEPreședinta CE, Ursula von der Leyen, salută propunerea Greciei privind certificatul de...

Președinta CE, Ursula von der Leyen, salută propunerea Greciei privind certificatul de vaccinare care să fie recunoscut de statele membre

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a salutat inițiativa anunțată de prim-ministrul grec, Kyriakos Mitsotakis, de a introduce un certificat de vaccinare împotriva covid, care să fie recunoscut la nivelul Uniunii Europene.

„Este o cerință medicală să ai un certificat care să ateste că ai fost vaccinat. Prin urmare, salut inițiativa prim-ministrului grec privind un certificat de vaccinare recunoscut reciproc”, a precizat von der Leyen într-un interviu acordat publicației portugheze Lusa, transmite Calea Europeană.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Potrivit sursei citate, reacția Ursulei von der Leyen vine după ce prim-ministrul grec, Kyriakos Mitsotakis, i-a transmis o scrisoare în care a propus introducerea unui astfel de  cetificat de vaccinare împotriva covid.

„Orice se decide, dacă acordă prioritate sau acces la anumite bunuri, este o decizie politică și legală care ar trebui discutată la nivel european”, a precizat Ursula von der Leyen.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...