luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEProtest al AUR în fața ASF, cu privire la prețurile asigurărilor RCA....

Protest al AUR în fața ASF, cu privire la prețurile asigurărilor RCA. Soluția: înființarea CEC Asigurări

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat, ieri 16 martie, un protest spontan la sediul Autorității pentru Supraveghere Financiară (ASF) cu privire la prețul pe care românii trebuie să îl plătească pentru polițele de asigurare RCA, informează un comunicat de presă.

George Simion, președintele AUR, a avut o întâlnire cu președintele ASF, Nicu Marcu, cel care a anunțat că reprezentanții conducerii autorității, respectiv președintele instituției și vicepreședintele responsabil de asigurări, vor veni miercuri, 22 martie, în fața Parlamentului pentru a da explicații cu privire la situația actuală din piața asigurărilor.

În cadrul discuției pe care președintele AUR a avut-o cu președintele ASF, cel din urmă a spus că soluția pentru a fi rezolvată criza asigurărilor este în mâna Guvernului PSD-PNL-UDMR!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Această soluție este aceeași despre care AUR vorbește de peste un an: înființarea CEC Asigurări! Acest lucru presupune ca o parte din piața de asigurări să fie preluată de statul român.

Conducerea numită politic a CEC are de un an pe masă dosarul înființării CEC Asigurări, dar nu vor să îl aprobe. RCA-urile ieftine nu vor să fie asumate de nimeni!

Atât cei care pun piedici înființării CEC Asigurări, cât și cei care nu vor să rezolve situația din piața asigurărilor sunt în curtea PSD și PNL!

Sunt necesare măsuri urgente din partea Guvernului PSD-PNL-UDMR, din partea premierului Ciucă!

Nu trebuie să mai existe sfidări la adresa Parlamentului și a românilor!”, sună comunicatul AUR.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. E bună și această propunere dar, dacă vor să mă cîștge, trebuie să propună scoaterea obligativității oricărei asigurări. Cînd din vina mea, cu rea voință sau fără, am stricat avutul cuiva sau l-am rănit sînt bun de plată fără a avea de-a face cu ce am făcut-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate