ACTUALITATEFrancezii sunt îndemnaţi să dea dovadă de patriotism gastronomic și să-şi facă...

Francezii sunt îndemnaţi să dea dovadă de patriotism gastronomic și să-şi facă proviziile de Crăciun de la producătorii locali

Ministrul Agriculturii din Franța, Juliean Denormandie, îi îndeamnă pe francezi să dea dovadă de patriotism gastronomic și să-şi facă proviziile de Crăciun de la producători locali pentru a salva afacerile locale afectate de pandemie, transmite EuropaFM.

Ministrul Agriculturii, Juliean Denormandie spune că apelul la acest fel de patriotism de consum poate salva afacerile locale. Acestea sunt aproape falimentare după închiderea restaurantelor din cauza pandemiei de coronavirus.

„Poate nu este suficient, recunoaşte ministrul agriculturii, dar patriotismul gastronomic ajută fiecare persoană aflată în spatele produselor pe care le cumpărăm şi pe care le putem ajuta”, a spus Juliean Denormandie, potrivit sursei citate.

Totodată, guvernul francez va acorda aproape un milliard de euro pentru salvarea sectoarelor agricole afectate de pandemie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT