ACTUALITATELudovic Orban cere renunțarea la starea de alertă și revenirea la normalitate:...

Ludovic Orban cere renunțarea la starea de alertă și revenirea la normalitate: Să tratăm virusul ca pe orice alt virus

Ludovic Orban, președintele formațiunii Forța Dreptei, a cerut Guvernului să renunțe la starea de alertă și să readucă societatea la normalitate. Orban spune că a venit vremea „să tratăm virusul ca pe orice alt virus”.

„Au trecut 2 ani. Ani de criză, cu consecințe mai profunde decât cele măsurabile. Ani cu măsuri de restricție, cu campanii de informare sau de dezinformare, cu încercări mai mult sau mai puțin reușite de oprire a transmiterii virusului, cu încercări de găsire de vaccinuri, de tratamente. 2 ani de temeri, de îngrijorări, de renunțări, de suferințe, de presiune psihologică, de pesimism. 2 ani sunt deja prea mult.

E timpul să revenim la o viață normală. Să tratăm virusul ca pe orice alt virus. Deja cunoaștem aproape tot ce este de cunoscut despre COVID 19. Știm cum se transmite. Știm cum să ne protejăm. Știm ce riscuri prezintă. Putem să ne vaccinăm gratuit. Putem să ne întărim sistemul imunitar dacă nu vrem să ne vaccinăm. Deja este o problemă a fiecăruia dintre noi cum ne raportăm la virus.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Deja, tot mai multe țări decid sau sunt pe cale să decidă anularea măsurilor de protecție sanitară care restrâng drepturile și libertățile cetățenilor lor. E momentul ca și România să facă același lucru. Libertatea presupune și responsabilitate individuală. E momentul ca guvernul să își arate încrederea în cetățenii noștri, în responsabilitatea lor și să anuleze restricțiile impuse prin starea de alertă, odată cu depășirea valului 5”, a spus Orban.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

Pe vremea când a fost premier al României, Ludovic Orban este cel care a introdus primul „starea de alertă”, o situație excepțională care nu este prevăzută în Constituția României și care s-a prelungit fără votul Parlamentului.

Reamintim că primii care au cerut oprirea stării de alertă au fost cei de la AUR, încă din 25 ianuarie.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. omul cred ca e pe legale, altfel nu imi explic cum poti avea acest tupeu infinit, dupa ce pe vremea lui nu puteai sa-ti iei o paine daca nu aveai un motiv serios sa treci strada si cu hartie scrisa pe proprie raspundere. Ori, varianta 2, noi suntem pe legale, nu mai judecam cu capul ci cu c*rul si nu mai tinem minte cine este sica mandolina, si ne uitam in gura lui puturoasa.

    • E doar politician și politicienii n-au grețuri. Pe ei nu-i trage nimeni de mânecă, doar se așteaptă cuminte să-și vină singuri în fire. Și lor nu li se cere socoteală câtă vreme sunt utili. Când nu mai sunt, li se găsește ca prin farmec dosarul de colaborator cu Securitatea. Ce să vezi, era acolo tot timpul, dar stătea ăla de-l tot căuta cu fundul pe el.

  2. Prăpădit bețivan. La cuprins „grija” față de români, acum, că-i un mare pișu-n ploaie.

    Ăsta trebuie să dispară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate