miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Mărturia stupefiantă a lui Marian Coșeri, despre cum s-au tratat...

VIDEO | Mărturia stupefiantă a lui Marian Coșeri, despre cum s-au tratat pacienții suspecți de Covid la Spitalul Grădiște Arad: Un om venea pe picioare, iar în 2-3 ore era plantă

Marian Coșeri este arădeanul care a povestit pentru publicația locală Critic Arad, exemplificând cu imagini, cum a fost tratat la secția ATI a spitalului Grădiște din localitate.

Mărturia sa, publicată și pe R3media pe 28 februarie 2021, are acum și o continuare. Tânărul a vorbit pentru Televiziunea Română (TVR) în cadrul emisiunii „Dosar România”, realizată de Răzvan Butaru, care s-a difuzat în premieră, duminică 23 ianuarie.

Emisiunea face parte din seria „Pacienții din linia întâi”, despre care R3media a scris aici și care detaliază modul în care oameni intrați pe picioarele lor în spitalul Grădiște Arad, nu s-au mai întors niciodată.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Marian Coșeri a povestit, pentru TVR, ce-a trăit în spitalul respectiv. El a declarat că s-a dus la spital pentru un control de rutină, dar medicii de-acolo l-au declarat pozitiv de Covid și i-au transmis că „a câștigat un pat la ATI”.

Coșeri afirmă că a fost consultat prin telefon și deși a insistat că se simte bine și că nu are niciun simptom al bolii, a fost internat la ATI. În aceste condiții, încă de la început i s-au dat 17 pastile pe zi.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Fusesem declarat pozitiv de Covid, dar nu aveam niciun fel de simptome: nu aveam temperatură, nu aveam probleme cu gustul și mirosul. Am venit pe picioare și doctorița m-a consultat prin telefon. Ea a spus că nu poate să-mi dea drumul, pentru că sunt foarte grav. Mi-a zis că am avut probleme cu glicemia, dar nu am avut niciodată asemenea probleme.

Am plecat pe picioare la evaluare. Am avut febră duminică, până marți nu mai aveam nimic.

Mi s-au dat 10 pastile dimineața și 7 seara, 17 pe zi”, a spus el.

Marian Coșeri a început să observe cum pacienții din salonul său încep să moară, unul câte unul, deși nu păreau să aibă ceva grav. El a rămas marcat de moartea unui coleg de cameră, care i-a murit în brațe, după ce i-a cerut un pahar cu apă. Marian Coșeri a sunat la numărul de urgență afișat în salon, dar nu a venit nimeni, astfel că omul respectiv a murit.

„Am sunat la numărul de pe ușă, nu exista buton de panică. Puteai să suni la asistente sau la medicul de gardă. Asistentele mi-au zis că sunt în perioada de neutralizare – adică ieșiseră din zona roșie – și au hainele la UV și nu pot veni. O să trimită o infirmieră să vadă ce este acolo. N-a venit nimeni, am mai sunat, am ieșit pe hol.

După trei ore a venit tura nouă și a întrebat ce este cu el aici. Omul murise, de trei ore v-am spus că omul este grav”, a explicat el.

Curând, a murit și al doilea coleg de cameră. Noaptea, fără să vină nimeni. Marian Coșeri a povestit și alte detalii, de-a dreptul îngrozitoare, din spital.

Arădeanul a declarat că mâncarea care li se aducea pacienților era deseori stricată. La un moment dat, a primit o carne de pui care devenise verde.

Marian Coșeri era în pampers și lăsat în propriile excremente, deoarece nimeni din personalul medical nu venea pe secție cu orele.

Nimeni nu venea să vadă care sunt problemele pacienților, deși aparatele dădeau semnale luminoase.

„Erau colegi cărora le piuaiau aparatele că nu mai au oxigen, că nu le mai bate inima și la camera de gardă, care era două camere mai încolo, era muzică, distracție.

Nu venea nimeni. Dacă strigam, erau deranjați. Ziceau: Ce faci domne, strigi pe-aici?”, a spus Coșeri.

Ca o concluzie, arădeanul spune că în general, oamenii veneau pe propriile picioare și după trei săptămâni la ATI deveneau „plante”:

„Un om venea pe picioare, iar în 2-3 ore era plantă. Îl legau de mâini și de picioare. Era un fel de procedură. Practic, după 2 săptămâni de ATI știam: după câteva ore, majoritatea deveneau plantă”.

Cazul lui Marian Coșeri seamănă cu cel Rodicăi Topală, despre care R3media a scris. În cazul femeii, însă, situația s-a încheiat cu decesul. Autoritățile au refuzat orice demers privind investigarea tratamentului pe care l-a primit femeia în Spitalul Grădiște Arad.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

 1. Sunt cadru medical. Am un mesaj pt colegii mei dezumanizati: nu aveti ce cauta in acest sistem, plecati, indepartati-va cat mai mult de el. Lucrati cu masinarii, cu fiare, cu ce doriti, dar numai cu oameni nu. Nu sunteti in stare. Domnul sa aiba mila de sufletele voastre, caci aveti mare nevoie de ea.

 2. Asta este sistemul medical făcut de domnul Raed Arafat.. Este un sistem bolnav, canceros și inechitabil. Acest domn conduce tara asta și totul se învârte în jurul unui arab. Toți putem muri liniștiți ,arabul veghează.

 3. Din pacate aceste voci nu sunt auzite suficient de mult. Eroii din prima linie de fapt au acumulat averi incomparabile fata de anii anteriori pe suferintele si crimele infaptuite. Oare se va sesiza in rem vreo instanta penala ? De ce nimeni nu face nimic?

 4. Skillet – Dominion – Împărăția Domnului – [Official Audio] 7 Jan 2022 https://youtu.be/cT32Jl5U9m0?t=29 “Life has become a war
  Under our overlords
  I look them in the eye
  I keep crossing the battle line
  Don’t hold me
  I’ve never been nothing but strong and free
  The number one enemy
  ‘Cause I’m not hypnotized
  I refuse to believe the lies

  Our rebellion has begun

  Dominion, dominion
  Under the fist of a powerful
  Dominion, dominion
  Don’t let the empire take control
  Revolution from within
  Let the kingdom reign begin
  Dominion, dominion

  Colliding chaos
  Pre-programmed robots
  No dissent allowed at all
  A forty foot golden idol
  Not your place
  I’ll never bow down
  To the power state
  Death will not dominate
  The fighters finally rise
  They refuse to believe the lies

  Our rebellion has begun

  Dominion, dominion
  Under the fist of a powerful
  Dominion, dominion
  Don’t let the empire take control
  Revolution from within
  Let the kingdom reign begin
  Dominion, dominion”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate