ACTUALITATEProprietara unui restaurant din orașul austriac Linz a deschis localul, în ciuda...

Proprietara unui restaurant din orașul austriac Linz a deschis localul, în ciuda restricțiilor. „Ca mamă, sunt nevoită să nu respect ordonanțele, nu pot să-mi hrănesc copilul”

Restricțiile îndelungate impuse în contextul pandemiei duc la măsuri disperate în întreaga lume, cum este și cazul proprietarei unui restaurant din Austria care a decis să încalce restricțiile din carantină și să deschidă localul.

Potrivit presei locale, proprietara unui restaurant din orașul austriac Linz și-a deschis luni restaurantul, în ciuda lockdownului.

Pe o pancartă la intrarea în restaurant, ea a scris: „Ca mamă, sunt nevoită să nu respect ordonanțele, nu îmi mai pot hrăni fiica”.

Poliția a trimis imediat zeci de polițiști la fața locului. Inițial, cei 37 de clienți au fost doar legitimați. Abia după câteva ore, după primirea unei dispoziții din partea primarului, poliția a închis cafeneaua. Clienții au fost puși sub acuzare și riscă o amendă de 1.500 de euro fiecare.

Proprietara riscă o amendă de până la 30.000 de euro. Ea are acum interdicție să intre în propriul restaurant.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...