ACTUALITATE Proprietara unui restaurant din orașul austriac Linz a deschis localul, în ciuda...

Proprietara unui restaurant din orașul austriac Linz a deschis localul, în ciuda restricțiilor. „Ca mamă, sunt nevoită să nu respect ordonanțele, nu pot să-mi hrănesc copilul”

Restricțiile îndelungate impuse în contextul pandemiei duc la măsuri disperate în întreaga lume, cum este și cazul proprietarei unui restaurant din Austria care a decis să încalce restricțiile din carantină și să deschidă localul.

Potrivit presei locale, proprietara unui restaurant din orașul austriac Linz și-a deschis luni restaurantul, în ciuda lockdownului.

Pe o pancartă la intrarea în restaurant, ea a scris: „Ca mamă, sunt nevoită să nu respect ordonanțele, nu îmi mai pot hrăni fiica”.

Poliția a trimis imediat zeci de polițiști la fața locului. Inițial, cei 37 de clienți au fost doar legitimați. Abia după câteva ore, după primirea unei dispoziții din partea primarului, poliția a închis cafeneaua. Clienții au fost puși sub acuzare și riscă o amendă de 1.500 de euro fiecare.

Proprietara riscă o amendă de până la 30.000 de euro. Ea are acum interdicție să intre în propriul restaurant.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite