marți, iulie 16, 2024
OPINIICe nu înțelege jurnalistul haștagist Cătălin Tolontan când vine vorba de „migrație...

Ce nu înțelege jurnalistul haștagist Cătălin Tolontan când vine vorba de „migrație ilegală”

Jurnalistul haștagist- inchizitor Cătălin Tolontan a mai avut în trecut nedumeriri care i-au fost rezolvate de coledzi din mass-media.

Un articol publicat recent de ziarul „Libertatea”, unde Cătălin Tolontan este „coordonator editorial”, zugrăvește cu prisosință habarnismul dâmbovițean existent în descrierea unui fenomen care este perpetuat prin finanțări globaliste dar și prin ignoranța înșurubată puternic în birourile unor conduceri de redacție din București. În acest caz, gazeta Diviziei Presă prezintă un raport al unui ONG olandez (Lighthouse Reports, care culmea, este finanțat de Open Society Foundation, OSF, adică de fundația-fanion neomarxistă care încurajează global migrația) care a identificat cazuri în care „refugiații” sunt alungați înapoi către Serbia de polițiștii români de frontieră.

Pe înțelesul așa-numitului coordonator editorial de la Libertatea, Cătălin Tolontan, persoanele invocate de ONGul olandez sunt „migranți”, nu „refugiați”, câtă vreme nu au obținut acest statut prin decizie judecătorească. În plus, fiindcă migranții respectivi au trecut din Grecia (o țară desemnată ca „sigură” a UE) într-o altă țară desemnată ca fiind „sigură” a UE (România), ei sunt ilegali pe teritoriul Românei și nu pot fi numiți „refugiați” nici măcar în poveștile ONGurilor fiindcă provin dintr-o țară (Grecia) unde n-au fost persecutați, nu au avut drepturi încălcate și unde ar fi trebuit să aștepte decizia autorităților cu privire la solicitarea de azil politic depusă atunci când au pătruns prima dată în spațiul UE.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Continuarea articolului este pe blogul jurnalistului Traian Horia.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. asta nu este hastagist este “decat” SECURIST. ca si “jurnalismul” hotnews, evenimentul si g4media. singurul pentru care citeam evenimentul era Domnul Adrian Patrusca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE