sâmbătă, iunie 3, 2023
ACTUALITATEProfesorii și medicii ar urma să fie obligați să se vaccineze sau...

Profesorii și medicii ar urma să fie obligați să se vaccineze sau să se testeze periodic? Florin Cîțu: Da, mergem în această direcție. Clar vom cere testare, care se va face pe banii lor

Profesorii și medicii ar urma să fie obligați să se vaccineze sau să se testeze periodic printr-o ordonanță de urgență, potrivit declarațiilor premierului Florin Cîțu, făcute la briefingul de după ședința de Guvern de miercuri, relatează EduPedu.

Reporter: „Apropo de vaccinare, vom vedea în perioada următoare și o altă ordonanță de urgență prin care, spre exemplu, medicii, profesori, ar urma să fie obligați să se vaccineze sau să se testeze periodic tot prin ordonanță?

Florin Cîțu: Da, este…, mergem în această direcție, vom vedea care este cea mai bună măsură. Clar vom cere testare. Înțeleg că personalul medical este deja vaccinat în proporție de 70%, dar vom dori să fie testați. Vom vedea cea mai bună variantă. Acum discuția este pe actul normativ care va fi adoptat, avem astăzi această ordonanță de urgență, ce alte măsuri vom lua, vom vedea după aceea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reporter: Deci tot prin ordonanță de urgență se va lua?

Florin Cîțu: Da, este o discuție…

Reporter: Testarea se va face pe banii lor?

Florin Cîțu: În momentul de față aceasta este varianta.”

Declarațiile pot fi urmărite în videoclipul de mai jos:

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Inchisoare pentru catzu
    Psihopatul are o misiune Kamikaze, trebuie Sa plaseze produsul si calca pe legi Sa impuna vaxxarea

    Fascism clar, bldstematii astia Nu se vor bucuria de spaga Tara fierbe oricum de saracie. Vor fi sute de procese si ei vor akunhe in inchisoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate