luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEPrimul îndemn la pace al Bucureștiului. Bogdan Aurescu: Războiul trebuie să înceteze...

Primul îndemn la pace al Bucureștiului. Bogdan Aurescu: Războiul trebuie să înceteze cât mai curând

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat recent că România își dorește încheierea rapidă a războiului din Ucraina.

Șeful diplomației române a făcut aceste declarații la cea de-a doua ediţie a Conferinţei ministeriale a Platformei de sprijin pentru Republica Moldova, desfășurată pe 15 iulie.

„Suntem afectaţi cu toţii de acest război care nu trebuie să uităm în niciun moment că trebuie să înceteze. Noi, în continuare, trebuie să cerem Federaţiei Ruse să înceteze acest război ilegal, nejustificat, neprovocat, ilegitim de agresiune împotriva Ucrainei care face rău Ucrainei, care face rău regiunii, Europei, lumii întregi şi, nu în ultimul rând, face rău Rusiei. Prin urmare, şi astăzi apelul nostru pe care l-am pronunţat aici la Bucureşti a fost că războiul trebuie să înceteze cât mai curând”, a afirmat Aurescu, în conferinţa de presă de la finalul reuniunii, conform Agerpres.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Băi Haurescule,tu faci României că exiști,consumi oxigenul de pomană. apropo mai fumezi tu trabucuri in timp ce noi nu avem ce mânca?

  2. “Noi, în continuare, trebuie să cerem Federaţiei Ruse să înceteze acest război ilegal, nejustificat, neprovocat, ilegitim de agresiune împotriva Ucrainei care face rău Ucrainei, care face rău regiunii, Europei, lumii întregi şi, nu în ultimul rând, face rău Rusiei.”

    De reținut. O exista vreun război care face bine ? Tocmai acum, când … au sosit armele mult-așteptate ? Numai ministru al unei țări nerespectate să nu fii!

    Oare cum s-o termina (inclusiv pentru România) dezastrul actual ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate