ACTUALITATEAUR cere demiterea conducerii TVR, după o emisiune în care acuză că...

AUR cere demiterea conducerii TVR, după o emisiune în care acuză că partidul a fost atacat „concertat, brutal și inadmisibil”, pe modelul din timpul mineriadelor

Partidul AUR solicită demisia conducerii TVR, respectiv a președintelui director-general Dan Cristian Turturică (foto), a producătorului general Ramona Săseanu, dar și a directorului știrilor TVR, Oana Popescu, în urma emisiunii „Tema zilei” de vineri 7 ianuarie.

Conform unui comunicat de presă remis redacției, AUR afirmă că emisiunea respectivă a fost folosită pentru a denigra adversarii politici ai conducerii TVR, propuse de PNL. Cei de la AUR afirmă că emisiunea respectivă a fost construită în mod special pentru a prejudicia formațiunea de opoziție.

„Ediția de vineri, 7 ianuarie, ora 21:00, a emisiunii „Tema Zilei” de la TVR1 a fost o ilustrare jalnică a politizării televiziunii publice, cu unicul scop de a folosi, la nevoie, aceste instrumente, întreținute din banii tuturor românilor prin bugetul de stat, la denigrarea adversarilor politici ai puterii. Emisiunea a fost construită ca un atac concertat, brutal și inadmisibil la adresa principalului partid de opoziție (AUR), realizat după rețetele propagandistice în care TVR a strălucit pe vremea mineriadelor iliesciene și care, la rându-le, moșteneau clișeele, procedurile și apucăturile din epoca Ceaușescu”, afirmă AUR în comunicat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Formațiunea lui George Simion și Claudiu Târziu denunță afirmațiile din emisiunea respectivă și cere intervenția CNA, anunțând că se va adresa justiției împotriva celor care „aduc acuzații extrem de grave, fără nicio probă sau temei, precum și împotriva instituțiilor publice care girează aceste practici prin politrucii care le conduc.”

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Înainte de a fi numit la TVR, Dan Cristian Turturică a fost șeful siteului Digi24 și redactor șef la România Liberă.

De-a lungul timpului a fost acuzat de legături cu serviciile de informații și a susținut-o explicit pe Monica Macovei, în trecut.

Ramona Săseanu, cea care fusese inițial propusă pentru șefia interimară a TVR, s-a remarcat la stația locală din Craiova pentru interviu televizat cu o vrăjitoare, care ulterior a fost cercetată de politie pentru înșelăciune. Ea a fost contestată dur și de angajații TVR.

Ulterior, a fost reciclată în postul de producător general al postului de stat.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Un golan acest Turturiță, un sclav de joasă speță al tuturor care plătește mai bine. Faptul că vine de la fomiștii nDIG24 nu mai surprinde pe nimeni. E cumva jurnalism sau e spălare pe creer acest DIGI?

  2. Ru-si-ni-ca! Rusi-nica! Rusinicaa!

    Astia fac spume, sunt disperati. Au incercat cu antisemitismul, cu TVR-ul, cu site-urile deversatoare (g4media, libertatea, europalibera, hotnews, gigi24 etc).

    Nu mai au solutii, e panica totala!

    Dar e bine. Cred ca incep si romanii sa vada cum minte de fapt intreaga presa si care sunt increngaturile si sa nu se mai increada in gogosile lor ordinare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate