joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEPreședintele Ucrainei, Zelenski, spune că e gata să discute cu Rusia despre...

Președintele Ucrainei, Zelenski, spune că e gata să discute cu Rusia despre neutralitate, după ce i-a întrebat pe liderii europeni dacă vor primi țara în NATO: Am fost lăsați singuri

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a spus că țara sa nu se teme să discute cu Moscova, pe orice subiect, inclusiv neutralitatea și garanții de securitate pentru Kiev, a explicat acesta într-un mesaj adresat poporului său, după prima zi de război cu Rusia.

În discursul său, Zelenski a spus că a discutat cu liderii europeni și ai NATO despre primirea țării sale în această organizație și „toată lumea se teme”. Președintele Ucrainei a constatat că „am fost lăsați singuri în apărarea statului nostru”.

„Indiferent de câte conversații am avut astăzi cu liderii diferitelor țări, am auzit câteva lucruri. Primul este că suntem susținuți. Și sunt recunoscător fiecărui stat care ajută Ucraina în mod concret, nu doar în cuvinte. Dar mai este și altul – suntem lăsați singuri în apărarea statului nostru. Cine este gata să lupte alături de noi? Sincer – nu văd așa ceva.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cine este gata să garanteze aderarea Ucrainei la NATO? Sincer, tuturor le este frică. Astăzi am auzit de la Moscova că mai vor să vorbească. Vor să vorbească despre statutul de neutralitate al Ucrainei. Le spun tuturor partenerilor statului nostru: acum este un moment important – se decide soarta țării noastre. Îi întreb: sunteți cu noi? Ei răspund că sunt cu noi.

Dar ei nu sunt pregătiți să ne primească în Alianță. Astăzi, i-am întrebat pe cei douăzeci și șapte de lideri ai Europei dacă Ucraina va fi în NATO. am întrebat direct. Toată lumea se teme. Ei nu răspund.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media

Și nu ne este frică de nimic. Nu ne este frică să ne apărăm statul. Nu ne este frică de Rusia. Nu ne este frică să vorbim cu Rusia. Nu ne este frică să spunem totul despre garanțiile de securitate pentru statul nostru. Nu ne este frică să vorbim despre statutul neutru. Nu suntem în NATO acum. Dar principalul lucru – ce garanții de securitate vom avea? Și ce țări specifice le vor oferi? Trebuie să vorbim despre sfârșitul acestei invazii. Trebuie să vorbim despre o încetare a focului”, a spus Zelenski, conform siteului oficial al președinției ucrainene.

Liderul de la Kiev a mai zis că a aflat că el și familia sa sunt principalele ținte ale armatei ruse, dar cu toate acestea nu va fugi de la Kiev.

El a confirmat că în luptele de joi, Armata Ucrainei a pierdut 137 de oameni, inclusiv 10 ofițeri și au fost 316 de răniți.

Zelenski a declarat că toți aceștia sunt eroi, inclusiv apărătorii Insulei Șerpilor, care „și-au dat viața până la ultimul”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. zelenski e un circar care-si duce poporul pe care-l conduce catre pieire, si vrea sa traga toata europa in lupta. zelenksi lupta sub alt steag.

  2. nenea asta este neo-na z i st si este sprijinit masiv de canada-truddy-schwab pentru implementarea falsului razbel, in urma caruia planul davos merge in etapa urmatoare: saracirea si infometarea tarilor vecine, pentru a da pe tava SUVERANITATEA! TREZITI-VA! CINE NU CUNOASTE ISTORIA ESTE CONDAMNAT SA O REPETE. CINE A CREAT UCRAINA? CINE A CONDUS IN PERIOADA HITLERISTA UCRAINA? CE CRIME IMPOTRIVA UMANITATII A “REALIZAT” BANDERA…? ALE CUI SUNT TRUPELE NEO-NAZIS TE ANTRENATE PROFESIONIST, CARE IMPUSCAU, SAPTAMANA TRECUTA (inainte de “invazie, da?”), PE TIMP DE NOAPTE “SEPARATISTI RUSI” NEINARMATI, CU ARME CU LUNETA TERMICE? Romania trebuie sa tina cu Romania si Romanii. calea este DIPLOMATIA, NEUTRALITATEA, INTARIREA ARMATEI ROMANE SI A SECURITATII PENTRU APARAREA SUVERANITATII SI A POPORULUI ROMAN! Nationalizarea resurselor naturale ACUM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE