luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEPreședintele Serbiei vorbește din nou despre al treilea război mondial: Dacă nu...

Președintele Serbiei vorbește din nou despre al treilea război mondial: Dacă nu se va face pace în Donbas, vom avea un război mondial mai rău decât cel anterior

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a evocat din nou posibilitatea izbucnirii unui Al Treilea Război Mondial, în contextul războiului din Ucraina.

Liderul de la Belgrad a spus că dacă în urma conflictului nu se va ajunge la o pace durabilă, atunci viitorul război mondial „va fi mai rău decât cel anterior”.

„Dacă nu se stabilește pacea în jurul Donbas-ului atunci când va fi gata, vom avea un război mondial mai rău decât cel anterior”, a spus el.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform B92, Vucici a mai zis că mulțe țări din UE „se află în război deschis cu Rusia. Trimit obuziere, avioane, sistem S-300 Ucrainei”.

Nu este prima oară când președintele Serbiei aduce vorba despre Al Treilea Război Mondial. La începutul lunii mai, vorbind despre războiul din Ucraina, Vucici a zis că lumea se află angrenată într-un conflict global, care poate fi numit „Al Treilea Război Mondial”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

  1. @Vasi. “Rusia are la conducere hoti” – foarte probabil dar si in celelalte state, inclusiv Romania situatia este EXACT la fel.
    Demonizarea Rusiei care are loc acum ( nu numai a lui Putin ) va strange poporul rus in jurul lui si nu il va indeparta de el.
    Iar cu “parteneriatele trainice”, haideti sa fi seriosi.

  2. Rusia nu va mai avea parteneriate trainice inspre vest. Daca nu va reusi sa scape de hotii de la conducere poporul rus o sa se lupte cu lumea.

  3. Este prea tarziu pentru pace…pea multi morti, prea multi in bejanie, prea multa suferinta. Chiar daca razboiul se va incheia oficial, luptele, atentatele si animozitatile nu vor inceta in acea regiune…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate