luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEPreședintele Serbiei, Alexandar Vucici, mesaj către națiune: Ne confruntăm cu un conflict...

Președintele Serbiei, Alexandar Vucici, mesaj către națiune: Ne confruntăm cu un conflict global, puteți să-i spuneți Al Treilea Război Mondial / Serbia reintroduce stagiul militar obligatoriu

Președintele Serbiei, Alexandar Vucici, a spus că în acest moment, lumea se află angrenată într-un conflict global, care poate fi numit „Al Treilea Război Mondial”, informează presa de la Belgrad.

El a făcut acest anunț greu într-un discurs adresat națiunii și transmis în direct la televiziune.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

„În ultimii 10 ani, ne-am confruntat cu multe crize: una financiară, am avut parte și de cele mai rele inundații, criza migranților când un milion de oameni au trecut prin țară, a fost coronavirusului și acum suntem martorii unui conflict global, puteți să-i spuneți Al Treilea Război Mondial”, a declarat Vucici, informează B92.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu această ocazie, liderul de la Belgrad a anunțat că a propus și reintroducerea stagiului militar obligatoriu, decizia urmând să fie dezbătută în Parlament. Având în vedere majoritatea de care dispune Vucici în legislativ, probabil nu va fi o problemă.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Conform propunerii, stagiul militar ar trebui să dureze trei luni.

„Fiecare bărbat poate să-i dedice 90 de zile țării sale, nu un an sau șase luni. Cred că este o propunere bună și este la latitudinea forurilor militare competente și a Parlamentului s-o accepte sau s-o refuze, după o dezbatere spre care ne îndreptăm”, a precizat el.

În opinia lui Vucici, stagiul militar va oferi tinerilor o idee despre armată, patrie, atitudine față de muncă și disciplină.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate